Stiri Cupa României Masculin

Jozo Brkic: “Am jucat la 50% din potențial”

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2014

Formația timișoreană BC Timba a început cu dreptul ediția 2014/2015 a Cupei României, câștigând la 19 puncte diferență manșa tur a dublei cu nou-promovata Universitatea Cluj-Napoca. Bănățenii s-au aflat la conducere pe tot parcursul meciului, pe care l-au condus în majoritatea timpului la 10 puncte distanță.

Debutant în baschetul românesc, Jozo Brkic a fost principalul remarcat al echipei lui Bogdan Murărescu, marcând 24 de puncte. La finalul jocului, acesta s-a declarat nemulțumit de joc, în ciuda diferenței de scor:

„Într-adevăr, am reușit prima victorie, însă am jucat foarte rău, cam la 50% din potențialul nostru. Am avut 3 jucători care nu au venit de multă vreme la echipă și am avut parte de multă agitație, multe mingi pierdute și pase greșite. Cu toate acestea, e important că am câștigat și am marcat aproape 90 de puncte.

Clujul are o echipă tânără, ei au făcut tot ce au putut. Au fugit mult și au aruncat des de la 3 puncte, însă am reușit să ne impunem. Sunt încrezător că îi vom bate din nou și în retur, suntem mai buni ca ei.”

Returul dublei manșe dintre BC Timba și Universitea Cluj-Napoca se va disputa miercuri, 1 octombrie, în sala “Horia Demian”, cu începere de la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!