Stiri Cupa României Masculin

Justin Baker, al doilea jucător care atinge borna 40 la eficiență în actualul sezon

Justin Baker, al doilea jucător care atinge borna 40 la eficiență în actualul sezon

Justin Baker, pivotul lui CSM Focșani, a devenit al doilea jucător care atinge borna celor 40 de unități la eficiență în actualul sezonul al Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Baschetbalistul american a reușit acestă performanță în înfrângerea de pe teren propriu a echipei sale cu CSO Voluntari, scor 73-90. Jocul desfășurat astăzi, 12 aprilie, în Vrancea a fost o restanța din etapa cu numărul 25 din campionat.

Titular la poziția 5, Baker a petrecut 37 de minute pe parchet și și-a trecut în cont 32 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții. Americanul a marcat 10/13 de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte și 3/3 de la linia de fault. Cu două posesii pierdute, Justin Baker a strâns un indice al eficienței de fix 40 de unități.

În acest sezon la CSM Focșani, Justin Baker are medii statistice de 16.3 puncte, 6.1 recuperări și 1.5 pase decisive.

Singurul jucător care a înregistrat un index mai mare la eficiență în acest sezon este rapidistul Erik Copes. Într-un meci chiar împotriva celor de la CSM Focșani, Copes totaliza 30 de puncte, 19 recuperări, o pasă decisivă, un capac și 42 la eficiență.

Erik Copes a fost operat de curând la București și va rata toate partidele pe care Rapid le mai are de disputat în LNBM.

*foto: Facebook/CSM Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii