Stiri Cupa României Masculin

Justin Carter: „Încerc să profit de fiecare moment petrecut în teren”

Justin Carter: „Încerc să profit de fiecare moment petrecut în teren”

CSM CSU Oradea a obținut sâmbătă, 1 aprilie, o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin și se menține pe prima poziție în clasament. Bihorenii s-au impus cu 85 la 76 în fața lui SCM U Craiova, după un meci în care au condus aproape în permanență.

Justin Carter, aflat la al doilea joc după revenirea pe teren, a evoluat 17 minute și a adunat 7 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, terminând cu un indice al eficienței de +6. Iată ce a declarat americanul la finalul partidei:

„M-am bucurat foarte tare pentru revenirea în echipă. S-a întâmplat la meciul precedent, disputat în deplasare, iar acum am făcut-o în sala noastră, în fața acestor oameni minunați care ne sunt alături întotdeauna și cărora le mulțumesc pentru grija pe care mi-au purtat-o în ultimele luni. Sunt fericit că joc din nou și încerc să profit de fiecare moment petrecut în teren pentru a reveni la nivelul premergător acestei accidentări. Am relativ puține antrenamente de baschet, de contact, de adversitate. Mi-a lipsit și este limpede că mai am de recuperat, dar sunt pe drumul cel bun și mă bucur că am trecut cu bine peste operație”, a spus Carter, conform csmoradea.ro.

Pentru CSM Oradea, această victorie reprezintă al 23-lea succes la rând în LNBM. Jucătorul roș-albaștrilor a vorbit și despre acest aspect:

Avem 23 meciuri câștigate în succesiune. Este mult și să spui, dar este ceva cu care ne mândrim și de care ne bucurăm. Este limpede că ne-am relaxat și sunt momente de oscilație în joc din această cauză, însă este cumva firesc. Mental suntem încrezători, dar este clar că trebuie să fim și bine pregătiți pentru a continua să câștigăm meciuri.

Elevii lui Cristian Achim mai au de disputat un singur meci în sezonul regulat vineri, 7 aprilie, pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!