Stiri Cupa României Masculin

Karel Guzman, după succesul cu Trento: „Trebuie să continuăm tot așa”

Karel Guzman, după succesul cu Trento: „Trebuie să continuăm tot așa”

Marți, 23 ianuarie, în fața a peste 8000 de fani, U-BT Cluj-Napoca a reușit să obțină o nouă victorie în EuroCup, ajungând la un bilanț de 12-4. Alb-negrii s-au impus în fața lui Trento cu 88 la 83 și rămân în cursa pentru primele două locuri.

U-BT a condus în cea mai mare parte a timpului și a avut momente de joc excelente, multe dintre ele datorându-i-se lui Karel Guzman, care a arătat o poftă de joc deosebită. Cubanezul a adus multă energie și a fost liderul echipei în defensivă.

„A fost o victorie excelentă pentru noi în EuroCup. Știam că trebuie să luptăm pentru a rămâne în cursa pentru poziția secundă. Știm că avem șanse. Sunt foarte fericit pentru asta (n.r. pentru defensiva și energia arătată). Astfel reușesc să îmi ajut echipa și am reușit să câștigăm. Trebuie să continuăm tot așa. Le mulțumesc fanilor pentru prezență și îi rog să continue să ne susțină și noi vom încerca să îi răsplătim”, a declarat Guzman la finalul meciului din BTarena.

Baschetbalistul de 28 de ani a adunat 16 puncte, 4 recuperări, 3 intercepții și 2 pase decisive, pentru un indice al eficienței de +21. Guzman a avut 50% la aruncările din interiorul semicercului (4/8), 67% la aruncările de la distanță (2/3) și 100% la linia de libere (2/2).

În stagiunea 2023-2024, Karel Guzman are medii de 8.4 puncte, 4.5 recuperări și 1.6 pase decisive.

U-BT Cluj-Napoca se află pentru moment pe locul al doilea iar săptămâna următoare, în 31 ianuarie, va lupta cu Gran Canaria într-un meci decisiv, din punct de vedere al clasamentului.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Bravo Karel
    Ai invatat sa-ti stapanesti nervii si trairile "balcanice" ceea ce automat a dat si consistenta jocului. Dincolo de reusitele ofensive, firesti sa zicem asa, reactia in defensiva e una decisiva. MereU nUmai U.

    cu 3 luni în urmă (24.01.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!