Stiri Cupa României Masculin

Karel Guzman va absenta minim două săptămâni de pe parchet

Karel Guzman va absenta minim două săptămâni de pe parchet

U BT Cluj-Napoca a continuat seria succeselor din LNBM și la debutul în Top 10, impunându-se pe terenul lui CSM Târgu Mureș cu scorul de 95-85.

La acest meci, clujenii l-au pierdut însă pe Karel Guzman, care va absenta de pe parchet între două și trei săptămâni. Acesta a suferit o microleziune fibrilară, care îl va ține departe de parchet, conform anunțului oficial făcut de club.

Guzman a jucat sub trei minute la Târgu Mureș și a reușit un coș de două puncte.

Dacă recuperarea lui Karel Guzman se întinde pe perioada maximă anunțată de U BT Cluj-Napoca, acest ar putea rata chiar și Final 8-ul Cupei României. Până atunci campioana României mai joacă două meciuri în EuroCup, cu Gran Canaria și Lietkabelis, ambele în deplasare, iar în campionat acasă cu FC Argeș Pitești și BC CSU Sibiu.

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Un extra transfer?
    Ca încă mai pot zic eu. Și guzman să fie apt pt playoff eventual meciurile cu Oradea din martie/aprilie? Sigur nu stă doar 2/3 saptamani

    cu 3 luni în urmă (28.01.2024) Raspunde
  • 'mpepo :

    Pierdere
    Cu Guzman sau fără Guzman, U-BT va câștiga campionatul și cupa în România. Problema devine gravă în EuroCup, unde Guzman este o piesă esențială în angrenajul echipei. Lipsa lui se va resimți cu certitudine. Păcat!

    cu 3 luni în urmă (28.01.2024)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Si mai mult
      Miercuri cu Gran Canaria va fi EXTREM de greu fara Karel. Am sperat ca Real Madrid sa-i solicite pe "canarieni", dar din pacate si Realul s-a pastrat pentru cele 2 meciuri de saptamina viitoare din Euroliga. Asa ca 100-77 pentru GC. Tot ce sper este sa-si fi "folosit" gloantele de 3, ca tare le-a intrat astazi. Pentru cei interesati pot vedea meciul diseara la 22,45 pe SportExtra.

      cu 3 luni în urmă (28.01.2024)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    " iar în campionat vor evolua la Pitești, după care vor primi vizita lui BC CSU Sibiu."
    Stiu ca nu prea conteaza buna informare, dar pe site-ul ferebeului, dar si pe cel a lui U, meciul cu Pitesti este dat in Sala Horia Demian din Cluj incxa la o ora neprecizata.

    cu 3 luni în urmă (28.01.2024)
    • Soare:

      @Titi
      Meciul cu Pitești se va juca într-adevăr la CJ, au făcut rocada, probabil ca să nu mai bată un drum de minim 12 ore (dus-intors) între cele 2 meciuri din Eurocup, cu autocarul, Piteștiul neavând aeroport.

      cu 3 luni în urmă (28.01.2024)
    • varu silvois:

      Gest frumos al pitestenilor
      Să sperăm și că accidentarea lui Guzman nu e prea gravă, însă cu insularii nu va juca și acela e meciul de referință pentru locul 2. MereU nUmai U.

      cu 3 luni în urmă (28.01.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!