Stiri Cupa României Masculin

Kerron Johnson: „Nu suntem invincibili și vom fi mai pregătiți la următoarea partidă”

Kerron Johnson: „Nu suntem invincibili și vom fi mai pregătiți la următoarea partidă”

Enisey Krasnoyarsk a pornit ca din pușcă în întâlnirea cu U-BT Cluj-Napoca și și-au construit un avantaj de 24 de puncte. Totuși, trupa ardeleană nu a renunțat la luptă și a redus deficitul final la zece lungimi: 97-87.

Pentru elevii lui Mihai Silvășan, această înfrângere este prima din sezonul 2019-2020, iar Kerron Johnson susține că îi va ajuta să devină mai buni.

A fost un meci dificil pentru noi. Am arătat caracter, în special la final, când ne-am revenit. Din păcate, nu a fost suficient. Ei au jucat bine, este dificil să abordezi o partidă pe terenul lor. Ştim că trebuie să jucăm mai bine şi cu siguranţă aşa va fi. Ne trebuia un astfel de meci pentru a fi mai buni. Nu suntem invincibili şi vom fi mai pregătiţi la următoarea partidă.”, conform u-bt.ro

Fundașul american și-a încheiat prestația cu 26 de puncte și 5 pase decisive fiind unul dintre cei mai buni baschetbaliști de pe teren. Johnson & Co. își pot lua revanșa în fața rușilor peste trei săptămâni, în 27 noiembrie, când va avea loc returul din BTarena.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!