Stiri Cupa României Masculin

Kevin Allen a început anul cu un nou „monster game”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.01.2019

ACS Târgu Jiu a obținut o victorie importantă în fieful celor de la Agronomia București, scor 78-66, în meciul de debut al ambelor echipe în noul an calendaristic. Acest duel din Sala Agronomia a venit cu noi cifre impresionante pentru americanul din tabăra gorjenilor, Kevin Allen, care a fost de departe cel mai bun om al meciului. 

Pivotul celor de la Târgu Jiu a bifat 37 de minute pe parchet în meciul disputat duminică la București, timp în care a reușit să-și treacă în cont un nou double-double desprins parcă din jocurile video, 47 de puncte și 26 de recuperări. Baschetbalistul și-a mai trecut în cont și 2 pase decisive, 4 capace, respectiv 3 mingi pierdute. Din punct de vedere al procentajelor, Allen a încheiat disputa cu Agronomia cu 68% (21/31) la aruncările de 2 puncte, 0% (0/0) de la 3 puncte, respectiv 50% (5/10) din dreptul liniei de fault. 

Toate cifrele de mai sus acumulate i-au adus americanului Kevin Allen cel mai bun „monster game” din acest sezon, având un indice al eficienței în meciul cu Agronomia de 61 unități! Sportivul de 2.11 metri are 16 partide jucate pentru Târgu Jiu în LNBM, timp în care a strâns medii de 30.3 puncte pe meci, 16.2 recuperări și 38.8 la eficiență. 

De asemenea, din cele 16 meciuri jucate până acum de Kevin Allen în 15 dintre ele a terminat în double-double. 

ACS Târgu Jiu se află pe locul 4 în grupa valorică C a LNBM cu un total de 11 victorii, 5 înfrângeri și 27 de puncte. În runda următoare, gorjenii cu Allen în prim-plan vor juca pe teren propriu în fața celor de la CSM Focșani. 

*Foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!