Stiri Cupa României Masculin

Kevin Allen continuă la CSM Târgu Jiu

Kevin Allen continuă la CSM Târgu Jiu

Kevin Allen continuă la CSM Târgu Jiu. Baschetbalistul american de poziția 5 și-a prelungit înțelegerea cu gorjenii. 

Pe parcursul stagiunii 2020/2021, sportivul de 2,12m a fost unul dintre remarcații LNBM. În cele 21 de meciuri jucate a adunat 19,6 puncte (60,6% la două puncte și 68,7% la libere), 11,3 recuperări, 1,1 pase decisive și 0,9 capace pentru 22,8 la eficiență.

Astfel, absolventul Emporia State University urmează să bifeze al treilea sezon în orașul lui Brâncuși. De-a lungul carierei, Allen a mai jucat pe teritoriul Americii, dar și pentru albanezii de la Goga. 

În urma acestei mutări, lotul lui CSM Târgu Jiu îi cuprinde pe Kevin Allen, Brandon Sly, Ahmed Bashir și Porter Troupe. Camil Berculescu, Octavian Ilie și Alexandru Berca. Formația va fi antrenată de Jordanco Davitkov. 

*foto: facebook/ Baschet Club Athletic Constanța

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Interesantă
    Echipă se strânge în jurul lui Troupe. Târgu Jiu va pune probleme multor echipe și au șanse reale la play off.

    cu 2 ani în urmă (13.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!