Stiri Cupa României Masculin

Kevin Bridgewaters:"Vom încerca să câştigâm"

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2013

Kevin Bridgewaters, cel mai bun jucător al celor de la BC Timba în debutul acestui sezon, a fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru totalbaschet.ro. Astfel, americanul a discutat despre acomodarea sa în România, despre primul său meci aici şi despre noua sa echipă:

Ce părere ai despre România?

Mă simt foarte bine aici! Îmi place să locuiesc în Timişoara, e un oraş minunat cu oameni cumsecade. România este foarte frumoasă, îmi place mult ţara voastră.

Care este impresia ta despre baschetul românesc?

Baschetul de aici e foarte competitiv. Este jucat la un nivel ridicat, cu jucători valoroşi din multe ţări. Sunt multe echipe bune în prima ligă şi oricare poate fi periculoasă într-un meci.

În prima partidă ai fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Eşti mulţumit de evoluţia ta? Crezi că poţi juca mai bine?

Eu cred că în meciul anterior am jucat în ritmul meu obişnuit. Nu am câştigat, aşa că toate statisticile nu contează. Cred că pot juca mai bine. Trebuie să îmi îmbunătăţesc controlul asupra mingii în sfertul patru şi să îmi ajut echipa să devină mai bună.

Care sunt aşteptările tale de la returul cu Asesoft?

În următorul meci vreau să intru pe parchet şi să joc cu inima. Vom încerca să câştigăm, ştiu că ne putem bate cu ei, am arătat asta în primul meci. Va fi un efort colectiv.

Eşti mulţumit că ai ales să semnezi cu Timba?

Da, sunt încântat că am ales Timba. Acest transfer e o mare oportunitate de a-mi demonstra calităţile şi potenţialul într-o ligă foarte bună.

Ce părere ai despre antrenorul tău?

Îmi place domnul Murărescu, este un antrenor tânăr şi foarte deştept. Mă provoacă întotdeauna să fiu mai bun, să învaţ şi să gândesc în continuu. Am învăţat foarte multe de la el deja. Eu cred că va face o treabă bună aici.

Care sunt obiectivele tale personale în România? Dar cele ale echipei în acest sezon?

Obiectivele mele sunt de a-mi arăta valoarea, să arăt tuturor că pot să conduc o echipă şi să câştig meciuri. Este o provocare foarte mare pentru mine, dar îmi place provocările. Mă menţin motivate şi mă determină să muncesc din greu în fiecare zi de antrenament. Obiectivul echipei este acela de a câştiga cât mai multe jocuri si de a ne menţine la un nivel competitiv în fiecare seară de meci. Principalul obiectiv al sezonului este ajungerea în play-off. Cred că putem realiza asta.

Returul meciului dintre BC Timba şi CSU Ploieşti, contând pentru primul tur al Cupei României, se va disputa în această seară de la ora 18:00, la Brazi. Meciul este practic unul de palmares, şansele timişorenilor fiind practic infime dupa scorul înregistrat în meciul tur, 108-86 în favoarea prahovenilor. 

*sursa foto: Facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!