Stiri Cupa României Masculin

KJ Jackson este MVP-ul etapei a 28-a

KJ Jackson este MVP-ul etapei a 28-a

Runda cu numărul 28 din Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat luni seara, 11 aprilie, cu victoria lui Dinamo București în fața lui Athletic Constanța. Etapa a consemnat mai multe prestații individuale reușite din partea jucătorilor, MVP-ul rundei venind din partida CSO Voluntari - CSA Steaua București.

Kaelin Jackson s-a remarcat cu un double-double în duelul câștigat de CSA Steaua București pe terenul lui CSO Voluntari, „militarii” administrându-le alb-albaștrilor prima înfrângere stagională în arena proprie. Jackson a transformat liberele prin care Steaua a câștigat cu 76-75, bucureștenii reușind să se impună și în turul campionatului împotriva Voluntariului.

Fundașul american a încheiat cu 18 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, pierzând de 4 ori posesia, pentru un indice al eficienței de 23 de unități la final.

În cele 30 de minute petrecute pe parchet venind de pe bancă, KJ Jackson a avut 5/9 din interiorul arcului de cerc și 1/3 de la distanță, în timp ce la linia de fault a stat cu 5/6, cel mai mare procentaj de la un meci cu CSU Sibiu încoace, din 23 ianuarie 2022.

Sfertul cu numărul 3 a fost cel mai eficient pentru Jackson împotriva Stelei, adunând atunci 7 puncte, 4 recuperări (toate defensive) și 3 assist-uri.

În acest sezon, KJ Jackson are medii de 15.1 puncte, 4.5 pase decisive, 3.6 recuperări și 2.1 intercepții în 28 de apariții în LNBM pentru Steaua București.

CSA Steaua are 12-16 bilanț după victoria cu CSO Voluntari și este pe locul 9 în clasament.

*foto: Facebook Steaua București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!