Stiri Cupa României Masculin

KJ Jackson va juca pentru Kobrat, în Finlanda

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
31.07.2022

KJ Jackson va juca pentru Kobrat, în Finlanda

Kaelin Jackson o părăsește pe CSA Steaua București după un singur sezon. Jucătorul care a absolvit Maryland Baltimore County University va juca în Finlanda, pentru Kobrat.

Pentru KJ va fi prima experiență de peste ocean, în afara Ligii Naționale. El a venit în sezonul 2020/21 la BC CSU Sibiu, din postura de rookie. La gruparea ardeleană a avut medii de 11.9 puncte, 2.8 recuperări și 4 pase decisive.

În al doilea sezon în Europa, Jackson a jucat la Steaua București și a fost cel mai bun marcator al echipei, la egalitate cu Karlo Vragovic. Cifrele sale au fost: 15 puncte, 3.5 recuperări și 4.5 pase decisive.

Brandon Sly, fostul jucător al lui CSM Târgu Jiu va juca și el în Finlanda, pentru KTP Basket. Kobrat, echipa lui KJ Jackson, a terminat pe locul 10 în stagiunea precedentă, cu un bilanț de 7-15.

*foto: Facebook - Athletic Club Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!