Stiri Cupa României Masculin

Larry Gordon și Kristijan Krajina au debutat în Liga Națională

Larry Gordon și Kristijan Krajina au debutat în Liga Națională

CSM CSU Oradea a obținut a 6-a victorie consecutivă în fața lui BC CSU Sibiu în actualul sezon competițional. Campioana en-titre nu a avut emoții decât în primul sfert al confruntării cu formația sibiană, pentru a se impune la final cu un categoric 75-60. Partida a contat pentru etapa a 4-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

La acest joc, cele două formții și-au etalat ultimele noutăți din lot. Kristijan Krajina a debutat la CSM CSU Oradea iar în „galben-albastru”, Larry Gordon a susținut primul meci. Kristijan Krajina a fost utilizat 11 minute de Cristian Achim la primul joc. Pivotul croat și-a trecut în cont doar 2 recuperări, fără să arunce la coș în acest interval de timp. Krajina a terminat cu 2 la eficiență și +6 la capitolul „+/-”.

În schimb, Larry Gordon a fost titular pentru BC CSU Sibiu și în aproape 29 de minute petrecute pe parchet și-a trecut în cont 9 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții dar și 6 mingi pierdute. Americanul a terminat partida cu 3/9 de la 2 puncte și 1/2 de la 3 puncte. Gordon a acumulat un indice al eficienției de 8 unități și -11 la „+/-”.

La finalul meciului, Dan Fleșeriu a vorbit despre evoluția elevului său: 

„O să aibă timp de acomodare. A făcut câteva turnovers azi din lipsă de jocuri în special, dar și din lipsa chimiei cu ceilalți jucători. Acesta e programul pe care l-am ales. Nu am avut meciuri amicale în care el să se acomodeze cu colegii săi.”

După această etapă, CSM CSU Oradea rămâne lider solitar în LNBM cu 15 victorii și doar 2 înfrângeri, în timp ce BC CSU Sibiu este pe poziția a 3-a cu 11 victorii și 7 înfrângeri.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea csmbasket :

    Csm
    Este Kristijan Krajina si meciul s-a terminat 75- 60

    cu 4 ani în urmă (04.03.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    LG
    Eu unul sunt multumit de ce am vazut. Este clar ca au fost incercate diverse scenarii, unele au functionat, altele mai putin. Este nevoie de timp si de fine tuning, dar jucatorul are stofa, e clar. Daca stau sa ma gandesc, nici LJ Peak nu a impresionat prea mult la debutul sau in Romania, desi e evident ca e scula de jucator.

    cu 4 ani în urmă (04.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      LG
      Larry Gordon s-a descurcat bine pentru primul meci , a avut multe recuperări , cred că va ajuta mult Sibiul in play-off.

      cu 4 ani în urmă (04.03.2020)
    Raspunde
  • uplifter :

    Re
    La Gordon nu mi-e clar ce poate pe parte ofensiva, dar e foarte foarte tare pe picioare la recuperări și în apărare. E un gen de jucător care lipsea Sibiului, teoretic ar trebui sa evolueze spre un nivel decent spre bun.
    De Krajina nu pot zice nimic deocamdată.

    cu 4 ani în urmă (04.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!