Stiri Cupa României Masculin

Kwame Vaughn: „Arbitrii ar trebui să fluiere mai corect”

Kwame Vaughn: „Arbitrii ar trebui să fluiere mai corect”

CSM Ploiești a debutat cu o înfrângere în sezonul competițional 2021/2022. În manșa tur a duelului cu BC CSU Sibiu, prahovenii au pierdut în Sala Transilvania cu scorul de 80-74 dar păstrează șanse la calificare.

Kwame Vaughn, jucătorul sosit în această vară la Ploiești a vorbit despre cele întâmplate în primul meci al sezonului competițional și mai spus că echipa sa trebuie să fie gata de luptă pentru retur:

„Sunt mândru, am pus în practică ce am lucrat la antrenamente și am luptă. Încă de cunoaștem unul cu celălalt. Astăzi am avut multă lume împotriva noastră și a trebui să muncim să încercăm să câștigăm cât de mult am putut.

Antrenorul ne-a spus să avem răbdare, să ne facem jocul și să nu-i lăsam să ridice viteza jocului. Am încetinit ritmul și cred că am citit bine jocul. Am avut un timing și un spacing bun în ofensivă și am reușit acel run.

Trebuie să fim pregătiți să luptăm. Arbitrii ar trebui să fluiere mai corect dar vom fi pregătiți să luptăm luni.”

Întrebat dacă a fost dezamăgit de arbitraj, Vaughn a concluzionat:

„Nu vreau să zic asta dar cred că au greșit câteva decizii. Au ratat câteva faulturi dar vom vedea în meciul următor. Trebuie să ne facem jocul de la început până la sfârșit, asta e tot.”

La debutul în baschetul românesc, Kwame Vaughn a terminat cu 15 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări în 33 de minute petrecute pe parchet.

foto:csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!