Stiri Cupa României Masculin

Kyndall Dykes nu va evolua în primul meci de Cupă cu Phoenix

Paul Olar

Paul Olar
21.09.2015

U-Banca Transilvania nu va putea conta pe serviciile lui Kyndall Dykes în primul joc de Cupă a României cu Phoenix Galați. Disputa are loc marți, 22 septembrie, cu începere de la ora 18:00, iar americanul amintit se confruntă cu probleme personale.

Mai exact, Kyndall a participat duminică la înmormântarea tatălui său în Statele Unite. Totuși, sportivul originar din Louisiana se va întoarce curând la Cluj-Napoca, existând șanse ca el să joace în returul programat sâmbătă.

De notat faptul că Dykes a ales să își ajute echipa în finala de la City Cup, în condițiile în care părintele său se stinsese cu câteva ore înainte. Ca urmare a atitudinii sale, baschetbalistul a primit ropote de aplauze din partea publicului ardelean.

Totodată, Marcel Țenter nu va miza pe câțiva dintre tinerii componenți ai lotului. Cu alte cuvinte, Nandor Kuti a suferit o fractură la mână, în timp ce Wilhelm Brosser se recuperează după operație. Tot în recuperare se află și Bogdan Pogăcean, după ce s-a accidentat la antrenament de reunire al echipei.

Astfel, formația transilvăneană și-a completat efectivul prin repatrierea tandemului Mirel Dragoste & Mario Lazăr. Cei doi au activat la Universitatea Cluj-Napoca în stagiunea precedentă.

Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!