Stiri Cupa României Masculin

Laguna București bifează primul transfer al verii

Laguna București bifează primul transfer al verii

Laguna Sharks București a anunțat primul transfer al verii, din lotul nou-promovatei în LNBM urmând să facă parte și Cristian Mâinea.

În vârstă de 23 de ani, Mâinea sosește de la Athletic Constanța și poate evolua pe pozițiile 1-2. El are la activ cinci sezoane la seniori, trei dintre acestea fiind alături de dobrogeni.

Membru de bază și al lotului național de 3x3 al României, Cristi Mâinea a prins 23 de meciuri în sezonul precedent din LNBM, cu medii de 2.6 puncte, 0.9 pase decisive și 0.6 recuperări. Season-high-ul l-a reușit chiar în ultimul său meci, contra lui U-BT Cluj, când a marcat 14 puncte.

Pe lângă experiența de la Constanța, el a evoluat și pentru Dinamo București sau CSO Voluntari.

Laguna București i-a anunțat până în prezent pe Radu Paliciuc, Bogdan Stăncuț, respectiv tinerii Vlad Cozea, Marc Mitrică, Radu David și Matei Constantinescu, toți regăsindu-se în lotul cu care echipa a promovat din Liga 1. Antrenor va fi irlandezul Daniel Nelson.

*foto: Elis Iordache / Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!