Stiri Cupa României Masculin

Laguna București se desparte de cel mai bun marcator și de cel mai bun recuperator al echipei

Laguna București se desparte de cel mai bun marcator și de cel mai bun recuperator al echipei

La finalul stagiunii 2022-2023, Laguna București a izbutit surpriza în seria cu CSA Steaua București, revenind de la 0-2 și impunându-se cu scorul de 3-2. Astfel, trupa din Capitală s-a salvat de la retrogradare.

Până ieri seară (21.07), „rechinii” nu anunțaseră nicio mutare, prima noutate în legătură cu această echipă fiind dată exclusiv de site-ul nostru. În urmă cu mai bine de două săptămâni, anunțam că Sebastian Ionescu, fostul jucător al lui CSU Sibiu, își va continua cariera la Laguna București.

De asemenea, Radu Paliciuc, baschetbalist ce a evoluat pentru echipa din București, a decis să accepte oferta lui CSM Târgu Mureș și s-a transferat la alb-albaștrii. Conform paginii oficiale a Lagunei, această formație s-a despărțit de încă doi jucători: Aleksandre Phevadze și Lukas Aukstilkalnis.

Cu 7.1 recuperări/meci, Phevadze a fost cel mai bun recuperator al Lagunei în sezonul 2022-2023. Acesta a adăugat 11.6 puncte și 2.0 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 13.7.

În schimb, Aukstilkalnis a fost cel mai bun marcator al echipei, având o medie de 15.0 puncte. Lituanianul a contabilizat și 4.0 puncte și 1.8 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 12.4.

Laguna București va face parte din grupa A în stagiunea 2023-2024, alături de U-BT Cluj-Napoca, CS Rapid București, CSO Voluntari, SCM Timișoara, CS Dinamo București, CSM Târgu Jiu, CSM Galați, Laguna București și CSM Corona Brașov.

*foto: Facebook – Baschet Club Laguna Sharks

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!