Stiri Cupa României Masculin

Landstede Hammers și Dragoș Diculescu cedează dramatic pe teren propriu în fața lui Belfius Mons-Hainaut

Landstede Hammers și Dragoș Diculescu cedează dramatic pe teren propriu în fața lui Belfius Mons-Hainaut

Zwolle a suferit cea de-a cincea înfrângere în BNXT League - Elite Gold, după 85-86 pe teren propriu în confruntarea cu Belfius Mons-Hainaut, desfășurată duminică (03.04). Victoria belgienilor a fost adusă de tripla lui Muhamed Pasalic.

Scorul l-a deschis tocmai Dragoș Diculescu, din spatele arcului de cerc, Landstede Hammers conducând până la 5-4, de unde Mons a replicat cu un run de 10-2 și avea trei posesii în față (14-7), sfertul inaugural terminându-se cu 21-15 pentru belgieni.

Belfius Mons s-a desprins la 33-23 în sfertul al doilea, avantajul urcând și la +17, scor 47-30, la cabine intrându-se cu 47-34 pentru oaspeți. Zwolle a marcat 30 de puncte în următorul sfert și a redus diferența la o singură posesie, 67-64.

Cu mai puțin de cinci minute rămase din meci, Landstede Hammers a preluat conducere, 78-77 și a putut pune apoi două posesii între. Gazdele conduceau cu 85-83 spre final, în ultimele secunde Muhamed Pasalic înscriind coșul victoriei pentru Mons, de la distanță și Dahlman a ratat ținta pentru Zwolle, oaspeții câștigând cu 86-85.

Dragoș Diculescu a fost titular, petrecând 36 de minute pe parchet, perioadă în care a adunat 11 puncte (4/13 din acțiune), 6 recuperări și 2 pase decisive. Internaționalul român a comis 4 greșeli personale și a pierdut 3 posesii, pentru un indice al eficienței de 7 unități și +1 la +/-.

Autorul coșului care a decis partida, Muhamed Pasalic, și-a marcat singurele puncte din meci cu acea ocazie. Fostul fundaș de la U-BT Cluj și CSM Oradea a încheiat cu 1/4 din acțiune, pe lângă 6 recuperări, 3 intercepții și 2 pase decisive. Noah Dahlman, cu 27 de puncte pentru Zwolle, a fost principalul marcator al întâlnirii.

Landstede Hammers are 0-5 bilanț în BNXT League - Elite Gold, etapa viitoare urmând să joace tot cu Belfius Mons-Hainaut.

*foto: Facebook Landstede Hammers

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!