Stiri Cupa României Masculin

Laszlo Lazar: „Ne așteptăm la o confruntare echilibrată”

Laszlo Lazar: „Ne așteptăm la o confruntare echilibrată”

Experimentatul jucător al SCM OHMA Timișoara a oferit o scurtă declarație pentru site-ul clublui bănățean înaintea duelului de la Sibiu din această seară (19.11).

Lazar spune că formația sa merge pe terenul galben-albaștrilor cu dorința de a câștiga, ca în orice alt meci:

„Știm că Sibiul nu a avut cel mai bun start de campionat, dar știm că este o echipă puternică. Desigur, mergem acolo să câștigăm, ca la orice meci. Ne așteptăm la o confruntare echilibrată, pe care oricare din cele două echipe o poate câștiga. Va fi o partidă solicitantă, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, dar ne dorim să intrăm în pauza de campionat cu o victorie”, a declarat sportivul pentru scmtimișoara.ro.

Leii din Banat au 5-2 bilanț în Liga Națională, în vreme ce Sibiul este pe locul 14, cu 1-7 bilanț.

 

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!