Stiri Cupa României Masculin

Laszlo Lazăr rămâne pe Bega

Laszlo Lazăr rămâne pe Bega

SCM Timișoara a anunțat continuarea colaborării cu Laszlo Lazăr pentru încă un sezon. Pivotul român ca petece al 3-lea sezon pe Bega, acolo unde a ajuns prima dată în sezonul 2019/2020.

Lazslo Lazăr va împlini 34 de ani în luna noiembrie a acestui an. El măsoară 2.12 metri și este un jucător de poziția 5.

În sezonul precedent, Lazăr a bifat 22 de partide în LNBM cu o medie de 12 minute jucate pe meci, în care a adunat 5.5 punte și 2.6 recuperări pentru 6.7 la eficiență. El a încheiat sezonul cu procentaje de 53.8% de la 2 puncte și 82.3% de la linia de fault.

În cariera sa, Laszlo Lazăr a mai jucat la CSM CSU Oradea, BC Mureș și BCM U Pitești. Pivotul a avut o experiență și în Ungaria la Jaszberenyi.

SCM Timișoara va fi antrenată și în stagiunea viitoare de Dragan Petricevic. Bănățenii i-au mai anunțat în lot pe Milos Komatina, Adam Mirkovic, Alex Olah, Cristian Mocrițchi și Robert Schipor, în timp ce Revaz Rogava va sosi de la Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii