Stiri Cupa României Masculin

Laszlo Lazar revine la CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
27.02.2018

laszlo lazar csm csu oradea

Laszlo Lazar a semnat un angajament valabil până la finalul sezonului actual cu CSM CSU Oradea, se arată pe site-ul oficial al clubului bihorean. 

Baschetbalistul originar din Oradea a jucat zece sezoane la nivel de seniori pentru echipa orașului natal. Lazar a debutat în anul 2003, alături de Clubul Atletic Oradea. Lazar a ajutat această echipă să promoveze în primul eșalon, moment în care ea a fost preluată de CSM Oradea. „Laci” a petrecut opt sezoane în LNBM alături de CSM Oradea, alături de care a cucerit un loc trei în LNBM în 2013.

El a plecat în 2013 din Oradea și a trecut la echipa maghiară Jaszberenyi, unde a evoluat un sezon. S-a întors în Liga Națională la BC Mureș, pentru care a evoluat 3 sezoane și jumătate și alături de care a strâns două finale ale Cupei României și una a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În actuala stagiune Lazar a jucat pentru BCM U FC Argeș Pitești. În 17 meciuri în actuala ediție de campionat pivotal a strâns medii statistice de 3.2 puncte, 2.2 recuperări și 1.1 capace pentru 4.5 la eficiență în aproape 12 minute pe partidă.

*foto: Viorel Carțiș

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Bine ai revenit, Laci!

    cu 6 ani în urmă (27.02.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Succes!
    La noi nu a reușit să se acomodeze. Sigur o va face acasa, la Oradea. La BCM se pare ca va ajunge Szablocs Santa, ceea ce nu mi se pare rau deloc.

    cu 6 ani în urmă (27.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!