Stiri Cupa României Masculin

Leo Meindl: „Încerc să joc cel mai bun baschet al meu, nu mă gândesc prea mult la puncte”

Leo Meindl: „Încerc să joc cel mai bun baschet al meu, nu mă gândesc prea mult la puncte”

U-BT Cluj a bifat prima victorie din istorie în EuroCup, 94-76 acasă cu Cedevita Olimpija Ljubljana, unul dintre remarcații acestui duel fiind brazilianul Leo Meindl, autor al unui double-double.

Sud-americanul a oferit câteva declarații la final, spunând că a fost o experiență aparte acest prim meci în fața suporterilor clujeni:

„A fost incredibil! Toată lumea de abia aștepta să joace acest meci. Avem o sală grozavă, iar fanii noștri sunt minunați și a fost o experiență minunată acest prim meci acasă, așa că sunt foarte fericit.”

Brazilianul este printre jucătorii constanți ai campioanei României în acest start de sezon, el dezvăluind și ce îl ajută să joace bine:

„Toată lumea muncește mult. Colegii și antrenorii m-au ajutat să înțeleg sistemul de aici și modul în care își doresc să joc. Mă simt ca acasă, mă simt minunat și mă bucur de baschet.”

Deși a terminat cu double-double, 19 puncte și 11 recuperări, Meindl nu pune pe primul loc cifrele personale:

„Eu încerc să joc cel mai bun baschet al meu, nu mă gândesc prea mult la puncte. Vreau să îmi fac treaba și să las baschetul să vorbească în numele meu. Cel mai important lucru este că am câștigat meciul. În apărare sunt atent la recuperări, iar în atac joc din talent. Nu mă gândesc la numărul de puncte sau recuperări, mă bucur de joc.”

La final acesta a spus că U-BT poate să producă în continuare surprize în EuroCup și să obțină victorii importante:

„Dacă respectăm tactica și ne concetrăm cum am făcut-o acum, putem câștiga multe meciuri în această competiție. Cred că echipa este la un nivel ridicat în EuroCup și putem face lucruri minunate în continuare.”

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!