Stiri Cupa României Masculin

Leo Meindl: „Vrem prima victorie acasă în EuroCup”

Leo Meindl: „Vrem prima victorie acasă în EuroCup”

U-BT Cluj-Napoca joacă în această seară (19.10) pentru prima dată pe teren propriu în EuroCup, meciul cu Cedevita Olimpija Ljubljana reprezentând în același timp și apariția în premieră în sezonul 2022/2023 în fața propriilor fani pentru campioana României.

Înaintea partidei cu slovenii, clubul de sub Feleac a organizat o conferință de presă la care a participat și Leo Meindl, acesta începând cu următoarele idei:

„Toată lumea este entuziasmată de meci, deoarece vom juca pentru prima oară acasă. Vom avea fanii alături și sperăm să le oferim un joc bun. Ne-am antrenat din greu și cu siguranță vom încerca să ne respectăm planul. Vrem prima victorie acasă în EuroCup.”

La întrebarea reporterului Baschet.ro prezent la conferință cu privire la acomodarea la Cluj-Napoca, brazilianul a spus:

„De când am venit mă simt ca acasă. Mă gândesc doar la baschet și încerc să respect ce ne cere antrenorul și să joc cât mai bine. Nu mă interesează foarte mult statistica individuală, vreau doar să ajut echipa cu tot ce pot și până acum totul merge bine.”

El s-a arătat entuziasmat că poate reprezenta clubul la nivel european:

„Am avut sentimente plăcute când am intrat în sală. Simt o anumită energie și sunt mândru că pot reprezenta orașul.”

Brazilianul a recunoscut că nu știa multe detalii despre România înainte să semneze cu U-BT:

„Sincer, nu știam foarte multe. Am început să urmăresc mai multe lucruri după ce am stat de vorbă cu antrenorul și cu Emanuel Cățe. Mi-am dat seama că toată lumea e serioasă și România e o țară potrivită pentru a juca baschet.”

U-BT Cluj se duelează cu Cedevita Olimpija Ljubljana în această seară, 19 octombrie, de la ora 19.30 în exclusivitate pe Prima Sport 2.

*foto: euroleaguebasketball.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!