Stiri Cupa României Masculin

Leontin De Maio: "Sunt convins că toate echipele calificate vor încerca să obțină organizarea turneului final"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.01.2013

Leontin De Maio, președintele lui BC Timișoara, a declarat următoarele pentru Digi 24 Timișoara după calificarea echipei pe care o conduce la turneul final al Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13.

"A fost un meci greu, dificil, în fața unei săli minunate. Un public superb. Sibiul a jucat, și-a dorit să se califice, s-a luptat extraordinar. Dar noi am venit aici pentru a ne califica la turneul final și sunt fericit că am reușit s-o facem. În prima repriză am avut 2/13 la aruncăril de la distanță. Însă în repriza a doua am revenit și în ultimele două minute am controlat jocul, grație acelui parțial din final și am gestionat foarte bine situația.

Sunt mulțumit de Garry (n.r Gallimore) pentru ceea ce a realizat. S-a apărat, ne-a ajutat acolo unde a fost nevoie. El se află undeva la 70% din capacitatea maximă. Sunt convins că publicul timișorean va avea posibilitatea să-l vadă pe acel Gallimore de la CSM București, din sezonul trecut. Este însă nevoie de timp ca el să se adapteze și să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Sunt convins că toate echipele care se vor califica vor încerca să găzduiască turneul final. Va fi foarte greu, pentru că este vorba și despre o parte financiară. Însă vom vedea la momentul oportun. Poate este momentul ca turneul final să vină la Timișoara. Final Four-ul va fi extrem de puternic indiferent ce echipe se vor califica, chiar dacă Piteștiul și Oradea se vor califica, ele fiind prezente la turneul final și anul trecut."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!