Stiri Cupa României Masculin

Liam O′Reilly și-a reziliat contractul cu SCM U Craiova

Liam O′Reilly și-a reziliat contractul cu SCM U Craiova

Liam O′Reilly șia- reziliat contractul cu SCM U Craiova, fără să apuce să bifeze vreo prezență într-un meci oficial pentru olteni.

Din informațiile noastre, jucătorul american a preferat să părăsească gruparea din Bănie în urma unor incidente care au avut loc în sânul echipei antrenate de Michalis Kakiouzis.

Liam O′Reilly a sosit în această vară la SCM U Craiova, după ce în cariera sa profesionistă a mai jucat la MBK Rieker Komarno, Giessen 46ers și Jonava Jonavos.

SCM U Craiova a fost implicată într-un incident și la ultimul meci amical cu CSA Steaua București, care nu s-a mai încheiat. A existat un conflict între jucătorii celor două echipe și chiar s-au împărțit câțiva pumni pe parchet sălii din Târgu-Jiu, acolo unde a avut loc jocul de verificare.

Michalis Kakiouzis rămâne cu cinci jucători străini în lot și anume Josh Hawley, Michael Qualls, Peter Olisemeka, Titus Robinson, și Troy Franklin

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Aoleu...
    Bogdanele,gata,s-a terminat vacanta,maine incepe scoala!Parca Jordin Williams a fost mai demult inlocuit cu Troy Franklin iar al saselea era Josh Hawley,ce zici?Vroiam de ieri sa va ciupesc nitel,ca v-o cam ia concurenta inainte,cu stiri actuale,mai rapide,mai elaborate,ce e cu tanjala asta in redactie?Altminteri imi pare rau ca nici macar nu l-am vazut pe Reilly,nu mai vorbesc de timpii morti pe care o sa ii avem cu inlocuirea sa si integrarea celui ce-l va substitui taman pe o pozitie importanta si cam deficitara la noi,ca Varna e orice,numai conducator de joc nu si parca vad,in stilul caracteristic managerului prestidigitator,ca vine cu solutie de avarie vreo alta ciorba sleita de-a mai fost prin campionatul nostru si a plecat cu fum in coada!

    cu 2 ani în urmă (12.09.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!