Stiri Cupa României Masculin

Liga 1: Rezultatele etapei a 15-a

Liga 1: Rezultatele etapei a 15-a

Ultimele două partide ale etapei a 15-a în Liga 1 la baschet masculin s-au jucat duminică, 13 martie, terminându-se cu victorii pentru vizitatori. De altfel, în această rundă formațiile care au evoluat pe teren propriu n-au putut să câștige.

Iată rezultatele rundei:

Joi, 10 martie

  • BC CSU 2 Sibiu - CSM Târgu Mureș 64-88

Sâmbătă, 12 martie

  • CS Universitatea Craiova - CSU Știința București 54-122

Singura formație fără eșec în campionat a avut 47 de puncte marcate după posesiile pierdute de olteni, Știința trecându-și în cont și 58 de puncte din căciulă. Diferența între punctele aduse de titulari și rezerve n-a fost mare în tabăra galben-neagră, bucureștenii având 50 de recuperări și 29 de assist-uri în acest joc.

Principalii marcatori: Cristian Fota (20 de puncte) / Jordan Taylor (18 puncte, 9 recuperări)

  • CNAV Eagles București - Laguna București 54-84

Eagles a început foarte bine meciul (12-1 și 20-6), dar Laguna a tăiat din handicap pe finalul sfertului inaugural, după care a preluat în premieră conducerea la 26-25. „Rechinii” s-au desprins până la pauza partidei și apoi n-au avut probleme în repriza secundă, având în total 42 de puncte în căciulă și 29 pe contraatac.

Principalii marcatori: David Anghel (19 puncte) / Radu Paliciuc (19 puncte, 10 recuperări, 6 pase decisive)

Duminică, 13 martie

  • NN Ulisse București - CSM CSU 2 Oradea 67-68

Cel mai strâns meci al etapei a fost adjudecat de bihoreni cu o aruncare precisă din partea lui Alexandru Șandor, după ce NN Ulisse conducea cu 67-61 când mai erau două minute din meci. În total au fost șase schimbări la conducerea partidei și de 5 ori a fost egalitate, ambele grupări câștigând un sfert cu o diferență de opt puncte.

Principalii marcatori: Matei-Șerban Mesina (33 de puncte, 10 recuperări) / Raul Mureșan (16 puncte, 10 recuperări)

  • CS Politehnica Iași - CS Agronomia București 48-55

Sfertul trei a făcut diferența în acest duel în favoarea bucureștenilor, care au avut 21-9 în acel parțial, după ce la pauza mare s-a intrat cu 26-25 pentru Agronomia. Ieșenii au venit la două posesii în urmă spre final, dar Agronomia a ținut de avantaj și a scăpat fără coș încasat din acțiune în ultimele trei minute.

Principalii marcatori: Vlad Popovici (16 puncte, 7 recuperări) / Tudor Bratu (15 puncte, 7 recuperări)

Ralph Brașov și CS Universitatea Cluj-Napoca o să joace în luna mai duelul din runda menționată.

Clasamentul este condus de CSM Târgu Mureș (14-1), iar CSU Știința București (14-0) și Laguna București completează podiumul (13-2).

*foto: Facebook CS Politehnica Iași

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!