Stiri Cupa României Masculin

Lilov, debut excelent la Mediaș. Shiloh nu a convins

Costin Marinescu

Costin Marinescu
06.01.2013

Ivan Lilov a fost titular, a fost folosit pe postul de extremă mică și jocul pe care l-a prestat l-a determinat pe Marcel Țenter, antrenorul medieșenilor, să îl țină pe teren 34:25 minute.

Jucătorul în vârstă de 26 ani născut în Bulgaria a terminat partida cu 20 puncte marcate, o recuperare și 2 pase decisive. El a marcat 3 dintre cele 5 aruncări de două puncte încercate și 4 din 5 coșuri de la mare distanță. A ajuns la linia de aruncări libere de două ori și nu a ratat niciodată.

Celălalt nou sosit în tabăra Mediașului, Kyle Shiloh, nu a convins la primul său meci oficial. Titularizat la rândul său pe poziția 1, americanul născut în 1985 a evoluat 25 minute și  reușit 5 puncte din 10 încercări din acțiune, la care a adăugat 6 recuperări. Evoluând inițial pe o poziție mult mai dificilă decât Lilov, cea de conducător de joc, Shiloh a arătat că nu este familiarizat încă cu schmele de joc al echipei sale, dar sper meritul său, nici nu s-a hazardat să ia acțiuni pe cont propriu pentru a demostrceva anume. Țenter a folosit și o variantă de echipă cu Dundjerski pe poziția 1 și Shiloh pe 2. Șase dintre aruncările sale la coș au venit de pe poziția de shooting guard.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    anything but Graham
    Orice jucator pe pozitia 2, este binevenit, si va avea posibilitatea de a juca mai bine decat Graham, care a fost o dezamagire nu doar ca jucator

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde
  • Sean :

    @bbfreak
    Cu ce altceva te-a mai dezamagit Graham?

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!