Stiri Cupa României Masculin

Liviu Puicu: „Chiar dacă anul sezonul acesta nu putem vorbi despre atacarea titlului, ne dorim să clădim o societate puternică”

Paul Olar

Paul Olar
10.12.2015

Deși etapa inaugurală a returului îi oferă formației Dinamo postura de gazdă, trupa bucureșteană este nevoită să dispute încleștarea cu U-Banca Transilvania la Ploiești.

Despre această mutare a discutat și Liviu Puicu, într-o declarație acordată site-ului ziarulprahova.ro.

„Ţinând cont că întâmpinăm în continuare probleme cu autorizarea sălii proprii, din capitală, dar şi datorită faptului că investiţiile noastre în marketing sunt foarte mari, nu am acceptat din start ideea de a juca un asemenea meci important în faţa unor tribune goale. Ne-am gândit la posibilitatea de a juca la Ploieşti şi am ales această variantă din mai multe motive. În primul rând, pentru performanţele realizate de acest oraş în baschetul românesc în ultimii 12 ani, pentru sala frumoasă de care dispune, pentru cultura baschetbalistică pe care o nutreşte comunitatea, dar, în acelaşi timp, am ţinut cont şi de apropierea de Bucureşti. Totodată, prin disputarea acestei partide în Sala Olimpia, dorim să le oferim ploieştenilor un ‘remember’ al meciurilor cu U BT Cluj. Este păcat că un oraş ca Ploieşti nu are echipă în Liga Naţională, dar sunt convins că fanii baschetului de calitate, indiferent că vorbim despre ploieşteni, bucureşteni sau clujeni, se vor bucura de un meci pe cinste."

Tototdată, oficialul dinamovist a prefațat și confruntarea în sine cu gruparea ardeleană.

„Legat de jocul în sine, echipa din Cluj va dori cu singuranţă să-şi ia revanşa pentru înfrângerea suferită în prima etapă, asta ca să nu mai vorbim despre investiţiile extraordinare făcute în Ardeal şi de jucătorii de calitate de care dispune, toate aceste lucruri făcând din U BT Cluj, din punctul meu de vedere, principala favorită la câştigarea titlului de campioană. În ceea ce ne priveşte, mă declar mulţumit de parcursul echipei de până acum, avem ambiţii măreţe şi este normal să fie aşa, întrucât brandul Dinamo este cel mai important din baschetul românesc şi, chiar dacă anul sezonul acesta nu putem vorbi despre atacarea titlului, ne dorim să clădim o societate puternică la nivelul secţiei de baschet, prin atragerea de noi investiţii”, a precizat Puicu, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Facebook Dinamo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!