Stiri Cupa României Masculin

Liviu Puicu: „Mergem să jucăm un baschet de calitate pentru că suntem o echipă cu pretenții”

Paul Olar

Paul Olar
03.10.2015

CS Dinamo București sosește astăzi, pe terenul formației U-Banca Transilvania. Confruntarea demarează la ora 19:00, iar bucureștenii sunt conștienți de valoarea adversarului.

Într-o declarație acordată site-ului csdinamo.eu, Liviu Puicu laudă potențialul clujenilor, afirmând totuși că își dorește un rezultat pozitiv.

"Începem campionatul în deplasare la o echipă titrată, cu un buget colosal și cu multă experiență la nivelul Ligii Naționale. Plus un antrenor, Marcel Țenter, care cunoaște foarte bine fenomenul. Mergem să jucăm un baschet de calitate pentru că suntem o echipă cu pretenții și ne vrem meci de meci victoria. Indiferent de rezultat, dorim să facem un meci bun, apreciat de fanii clujeni care cunosc baschetul și vin întotdeauna în număr mare să-și susțină echipa".

*Foto: Facebook Red Power is back

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!