Stiri Cupa României Masculin

LNBM MVP – Etapa 5, Grupa Valorică A – Keith Clanton

LNBM MVP – Etapa 5, Grupa Valorică A – Keith Clanton

Runda a cincea din Liga Națională de Baschet Masculin a luat sfârșit după victoria lui Dinamo Știința în compania celor de la SCM U Craiova, scor 80-73. Cu toate acestea, MVP-ul etapei vine din parea celeilalte echipe din București.

Este vorba despre Keith Clanton de la CSA Steaua. Pivotul american a reușit cea mai bună prestație a sa din actualul sezon în meciul contra Piteștiului, câștigat cu 94-81. El a adunat 25 de puncte și 17 recuperări, dintre care 10 au fost ofensive. Totodată, Keith a mai strâns și 3 capace, 2 intercepții și o pasă decisivă. El a avut 11/13 din acțiune și 3/5 de la libere, pentru un uluitor +43 la eficiență, în 32:46 minute jucate!

A fost al cincilea double-double din tot atâtea partide pentru Keith Clanton.  Per total, pivotul american are medii de 15,6 puncte, cu 13,8 recuperări (5,4 ofensive), 1,6 capace și 2,6 pase decisive, cu 78% din acțiune, la care se adaugă 2,8 turnovers pe meci, totul pentru un indice al eficienței de +28,6!

Printre nominalizații acestei runde s-a mai numărat și Andreja Milutinovic, cel mai bun om al partidei împotriva oltenilor. Jucătorul de origine sârbă a adunat 30 de puncte, cu 4 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții. El a avut 8/11 de la 2 puncte, 4/7 de la 3 puncte și 2/2 de la aruncările libere. Astfel, Milutinovic a adunat un indice al eficienței de +31.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!