Stiri Cupa României Masculin

Lotul cu care CSM Sighetu Marmației va începe sezonul 2019-2020

Lotul cu care CSM Sighetu Marmației va începe sezonul 2019-2020

CSM Sighetu Marmației și-a completat lotul pentru sezonul 2019-2020. Sighetenii au sub contract trei jucători străini și un jucător în probe.

Pe lângă Corey Herderson și Vladimir Coleșnicov, maramureșenii îl au sub contract și pe Aleksa Simovic, jucător venit de la Jedinstvo din Muntenegru, unde a înregistrat medii de 12 puncte și 4 recuperări pe meci. Înainte să evolueze în Muntenegru, acesta a câștigat titlul de campion al Armeniei alături de Artsakh, fiind desemnat și MVP-ul sezonului regulat.

Pe lângă cei trei străini care au semnat deja un contract cu gruparea din Sighet, alături de echipă se pregătește și moldoveanul Jordiak Platon.

Ca jucător român sighetenii au obținut semnătura lui Vladislav Solopa, jucător ce vine de la CSM Târgu Mureș unde a înregistrat medii statistice de 12.2 puncte și 5.9 recuperări pentru un indice la eficiență de 15,3 unități.

Și-au mai prelungit contractele cu echipa din Sighetul Marmației: Lucian Țîbîrnă, Andrei Dohi, Armand Gavaller și Ciprian Albu.

În completarea lotului formația din Sighet va miza în continuare pe tinerii: Adrian Vaida, Mihail Kracz, Rareș Ardelean și Henrique Simioanca.

Cu acest lot de jucători CSM Sighetu Marmației va începe sezonul 2019-2020, sezon care îi gasește pe aceștia în grupa secundă a LNBM.

*foto: facebook Club Sportiv Municipal Sighetu Marmației

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!