Stiri Cupa României Masculin

Louis Darby despre finala Cupei: "Vom da totul pentru fani"

Paul Olar, Bogdan Isailă

Paul Olar, Bogdan Isailă
12.04.2014

CS Energia Rovinari a realizat o performanță istorică în seara zilei de vineri, 11aprilie. Gorjenii și-au adjudecat biletele spre finala Cupei României grație unei prestații remarcabile în fața gazdelor de la CSU Ploiești.

Încleștarea s-a terminat cu scorul de 63-71, Louis Darby explicând succesul formației sale într-o declarație acordată site-ului nostru.

"Am venit pregătiți să luptăm și să jucăm împreună. Știam că o să întâlnim o formație puternică, care evoluează la înălțime în fața propriilor fani, dar noi am fost pregătiți. Ne simțim foarte bine, ajungem pentru prima dată în finala Cupei României, am tras din greu și am finalizat atacurile cu succes. Mâine trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și să avem aceeași energie. Suntem motivați deoarece ne-am confruntat cu înfrângeri dureroase la începutul sezonului, așa că vom da totul pentru fani." A precizat americanul.

*Foto: sportingorj.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Felicitari
    Bravo Louis ! Bravo baieti ! In seara asta ati aratat ce inseamna si ce poate o echipa !Succes maine !

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    noapte magica
    Multumim baieti. N-am mai simtit asa o bucurie din '90,cand o ascultam pe Gianna Nanini cu al sau "Notti magiche" si savuram egalul Romaniei cu Argentina care ne ducea in optimi la primul mondial de fotbal dupa 20 de ani. Mi-am dorit sa jucam cu Oradea,dar credeam ca acest meci va avea loc pentru locul trei. Am jucat aproape bine,nu extraordinar,dar adversarul a jucat execrabil si a platit faptul ca ne-a tratat cu superioritate. Sa speram ca si cuplul Achim-Sere ne va considera tot o echipa slaba ca si la ultimul meci din campionat (pierdut de Oradea la Tg-Jiu datorita lipsei motivatiei). De asemenea sper ca baietii nostri vor dormi in noaptea asta mai bine decat baietii lor si vor reusi sa aduca cupa la ROVINARI (sic!).Este foarte greu,dar mai poate spune cineva acum ca este imposibil?

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    fane
    Ai nostri lupta si pentru fane, deci dublu!:) Hai CSM!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!