Stiri Cupa României Masculin

Luca Colceag a ajuns la un acord cu U-BT Cluj-Napoca

Luca Colceag a ajuns la un acord cu U-BT Cluj-Napoca

Luca Colceag a ajuns la un acord cu U-BT Cluj-Napoca. 

Baschetbalistul de 18 ani, component de bază al naționalei României U20, a evoluat stagiunea precedentă la CSO Voluntari. Tânărul baschetbalist a bifat 7 apariții în LNBM și una în Cupa României, fără să se remarce din punct de vedere statistic. 

În schimb, extrema de 2.00m a impresionat în cadrul Campionatului Național U18 Masculin, unde a fost inclus în echipa ideală a turneului datorită mediilor statistice de 22.4 puncte, 21.6 recuperări, 3.8 pase decisive, 2.8 intercepții, 2.8 capace și 38,6 la eficiență. 

În stagiunea 2021-2022, U-BT Cluj-Napoca se va mai baza pe Giordan Watson, Brandon Brown, Patrick Richard, Karel Guzman, Stefan Bircevic, Andrija Stipanovic, Nandor Kuti și Ștefan Grasu.

*foto: facebook/ CSO Voluntari - Baschet

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Un băiat cu pedigree bun
    avînd în vedere că este născut în familie de U-iști. Tatăl Sorin Colceag fost portar la U ( fotbal) și mama Daniela ”Papi” Moroșanu fost componentă a marii echipe campioane de baschet feminin 80-90.
    Nici nu știu cum să-i zic , Bine ai venit sau Bine ai revenit !

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021) Raspunde
  • pipzn :

    Un transfer
    Cu niste semne de intrebare pentru mine:
    -cum mai este treaba cu Academia proprie a lui "U"? Am citit pe site-ul oficial un titlu cu "indeplinirea obiectivelor". In articol (ok, alta categorie de varsta) era vorba despre niste medalii de bronz. Cam slabute obiective dat fiind baza de recrutare a jucatorilor.
    -eu nu l-am vazut jucand pe Luca Colceg (cred ca doar pe mama lui, acum multi ani), Oare e mai bun, in acest moment decat Vida de s-a facut, vorba unui alt comentator, schimbul?

    Altfel, bine ati venit la "U", succes si la cat mai multe meciuri bune!

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    pipzn,
    la prima vedere si eu ma mir ca l-am lasat pe Vida, om de nationala si l-am luat la Luca . Dar pustiul are numai 18 ani, probabil cu calitati de exceptie ( media de 22,4 puncte in campionatul U18 spune ceva ) remarcate de specialistii nostri . Deci sper sa fie o lovitura buna !

    cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    • pipzn:

      @vass bella
      Sper sa aveti dreptate si mai ales sa nu vedem cum il "maturizam" ca jucator si, cand ajunge la 23 de ani si ar trebui sa ajute consistent echipa in calitate de jucator roman, va pleca la alta echipa romaneasca. (Nu as considera un motiv de "suparare" daca si-ar gasi contract in strainatate pentru ca ar fi fi un semn de confirmare a valorii si implicit o speranta pentru echipa nationala de seniori).

      cu 2 ani în urmă (22.07.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii