Stiri Cupa României Masculin

Luca Vasile schimbă echipa dar rămâne în Capitală

Luca Vasile schimbă echipa dar rămâne în Capitală

Luca Vasile va evolua începând cu sezonul 2022/2023 pentru CSA Steaua București, după indică informațiile site-ului nostru. Tânărul echipier al echipei naționale de seniori trece la formația militară, după ce în sezonul de debut pe prima scenă a baschetului românesc a evoluat pentru Rapid București.

Născut pe 27 iunie 2001, Luca Vasile este un jucător de poziția 2, ce măsoară 1.92 metri.

Sezonul 2021/2022 a fost primul pentru Luca Vasile în Liga Națională de Baschet Masculin. El a bifat 28 de meciuri pentru Rapid București și a avut medii statistice de 5.6 puncte, 2.2 recuperări și 1.0 pase decisive în 24.2 minute jucate pe meci.

Cel mai bun meci al sezonului precedent pentru Luca Vasile a fost reușit în fața celor de SCM Timișoara, când și-a trecut în cont 19 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive. El a adunat patru partide în care a terminat în double-digits.

Luca Vasile și-a petrecut junioratul la ACS Dan Dacian București și ACS Agronomia București.

Steaua i-a mai acontat pentru sezonul viitor pe Titus Nicoară, Vlad Negoițescu și Strahinja Jovanovic. Trupa militară va fi antrenată de Mladen Jojic, care se află la al 3-lea mandat pe banca echipei din Capitală.

*foto: Facebook/Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii