Stiri Cupa României Masculin

Luni (22.11) are loc tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României

Luni (22.11) are loc tragerea la sorți pentru sferturile Cupei României

Astăzi, 21 noiembrie, la Galați, are loc ultimul meci din etapa a 9-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. După duelul dintre CSM Galați și U-BT Cluj-Napoca, formațiile din campionat intră într-o pauză provocată de acțiunea echipei naționale de seniori.

Conducerea Federației Române de Baschet a decis să profite de această fereastră pentru a organiza tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României. Aceasta se va desfășura în cadrul Întâlnirii Președinților Cluburilor luni, 22 noiembrie, de la ora 12:00.

După prima fază, echipele calificate în sferturi sunt: SCM U Craiova, SCM OHMA Timișoara, U-BT Cluj-Napoca, CS Dinamo București, BC CSU Sibiu, CSM Galați și BC Athletic Constanța. CSO Voluntari și CSM Târgu Jiu nu au disputat încă returul, acesta fiind amânat din pricina participării ilfovenilor în FIBA Europe Cup. În prima manșă, elevii lui Sașa Ocokoljic s-au impus cu 92 la 66.

La fel ca în optimi, tragerea la sorți nu va avea capi de serie. Prin urmare, am putea avea câteva apariții surprinzătoare în Final Four-ul Cupei României. Sferturile de finală se vor desfășura tot în sistem tur-retur, la finalul lunii decembrie.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Eu as prefera
    sa cadem cu Sibiul spre satisfactia unora ca Ciobanul si Iobagul.

    cu 2 ani în urmă (21.11.2021)
    • BC CSU Sibiu Mihai1988:

      Cel mai destept cedeaza ?
      Ce va mai place sa va certati..

      cu 2 ani în urmă (21.11.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Împerecheri...
    Ca fan U, subiectiv, nu agreez sistemul fără capi de serie. Dar, obiectiv, accept că astfel sunt șanse egale pentru toată lumea. Șanse ”mai egale” pentru echipele mai slab cotate decât pentru celelalte. Vedem cum le-o fi norocul. Până la urmă, în viață intervine și el în ecuație.

    Legat de asta, e drept că unii-și fac norocul cu mâna lor... și tocmai de asta, mă gândeam care-ar fi șansele să avem împerecherile astea:

    UBT - Craiova
    Timișoara - Dinamo
    Sibiu - Voluntari
    Galați - Constanța

    Vedem luni...

    cu 2 ani în urmă (21.11.2021) Raspunde
  • Ciucâ :

    Pronostic
    Cluj - voluntari
    Timisoara- craiova
    Sibiu- constanta
    Galați- dinamo

    cu 2 ani în urmă (21.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!