Stiri Cupa României Masculin

Marcel Țenter: „Dacă vrei să te aperi, vei reuși, chiar dacă ești obosit”

Paul Olar

Paul Olar
10.03.2016

U-Banca Transilvania a cedat duelul cu BC Mureș Târgu Mureș de miercuri seara. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 87-80, iar defensiva clujenilor l-a dezamăgit complet pe Marcel Țenter.

Tehnicianul a precizat, cu ocazia conferinței de presă, că factorul oboseală și-a spus cuvântul, U disputând a doua deplasare în nici patru zile.

„Un meci în care târg-mureșenii au fost mai buni și vreau să îi felicit pentru acest lucru. Noi nu am avut intensitatea care ne-am propus-o nici în atac, nici în apărare. Nu am jucat la cotele normale sau la cele pe care le așteptăm în acest moment. Sunt absolut nemulțumit de faptul că nu am jucat cu motivația necesară acestui moment, unul important în economia clasificării finale înainte de Play-Off. Sper ca până sâmbătă lucrurile să se schimbe în mentalitatea noastră, deoarece nu așa trebuie să arătăm. Avem o săptămână cu un ritm de joc deosebit. Toate celelalte echipe au jucat vineri, noi am jucat duminică, deci nu ne-am bucurat de prea mult timp. Trebuie să trecem peste oboseală și peste frustrarea acestui meci și să compensăm cu inimă. Dacă vrei să te aperi, vei reuși, chiar dacă ești obosit.” 

*Foto: Valentin Todea

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    ?
    Of course, noi am fost obositi, adversarii n-au avut nici un merit.

    PS Asa cum nu se foloseste "cluj-napocenii" nu se zice nici "targ-muresenii".

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lecar :

    esti carcotas
    Mie mi se pare ca a spus foarte clar ca ei "au fost mai buni si vreau sa ii felicit pentru acest lucru". Daca nici atunci cand spune clar treaba asta nu vedeti, atunci ce sa mai zici... A fost o declaratie cat se poate de fair-play!

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe dana.nicolle :

    Mie
    Mi se pare ca Zorca a vrut sa fie ironic la adresa lui Tenter. Nu cred ca se pune problema sa conteste careva victoria Muresului.

    cu 8 ani în urmă (10.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!