Stiri Cupa României Masculin

Marcel Țenter: „Nu e posibil să pierzi un meci luând puncte cu nemiluita”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.09.2013

Marcel Țenter, într-o declarație apărută pe site-ul novatv.ro, vorbește despre partida slabă făcută de echipa sa, Gaz Metan Mediaș, în special în defensivă care a dus la eliminarea din Cupa României. Tehnicianul care a primit pentru prima dată în carieră peste 100 de puncte într-un meci care a durat 40 de minute, susține că apărarea câștigă meciuri importante și ulterior și competiții.

„Am avut un meci extrem de slab în apărare, o apatie care-mi pune semne foarte mari de întrebare. Nu e posibil la un meci cu o miză atât de mare să nu arătăm dorința cea mai mare de a câștiga acest joc. Nu am avut nici o șansă să ne apropiem victoria deși până la finalul sfertului era egal meciul. Trebuie să facem o schimbare în mentalitatea noastră, pentru că aceste două partide mi-au demonstrat că apărarea câștigă competiții și meciuri importante. Chiar dacă atacul nostru este în regulă, apărarea noastră nu este competitivă și trebuie să schimbăm ceva. E posibil să pierzi un meci dar nu e posibil să pierzi un meci luând puncte cu nemiluita și să nu ai nici o reacție.”

În același timp, Marcel Țenter, se declară extrem de supărat datorită ratării primului obiectiv din sezon. El spune că echipa sa trebuia să-și respecte blazonul de câștigătoare en-titre a trofeului.

„Îmi pare foarte rău pentru ratarea acestui obiectiv. Era foarte important pentru noi, în calitate de deținători ai Cupei României trebuia să arătăm o altă față, o față de învingători, pe care în cele două meciuri nu am fost capabili să o arătăm.”

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    primul
    Primul caruia ar trebuii sa reprosezi ceva maestre,este Marcel Tenter: a fost preocupat cu nationala, si l-a lasat pe Mita singur cu echipa.
    Al doilea caruia merita sa-i reprosezi ceva maestre, este Marcel Tenter: cine trebuia sa-i motiveze? Cine trebuia sa-i pregateasca sa joace? Cine trebuia sa faca scouting-ul?
    Al treilea caruia e ceva de reprosat este Marcel Tenter: el i-a selectat si a, alcatuit lotul.

    cu 10 ani în urmă (30.09.2013) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    Dubios
    Eu nu inteleg unde a disparut defensiva aia foarte agresiva, pe care am vazut-o in meciurile de pregatire.
    In meciul cu Steaua spre exemplu, ne-am aparat timp de 40 de minute foarte sus, la fiecare repunere a adversarului si baietii au razistat fizic fara probleme.

    cu 10 ani în urmă (30.09.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Tenter peste tot face minuni, dar la Medias au unii niste pretentii putin exagerate...anul trecut se visau in Euroliga ca aveau niste nume expirate gen Mitchell si Ivanovic. Cand ia Tenter 100 de puncte intr-un meci vina e prea putin la el...daca nici asta nu stie sa se apere...

    cu 10 ani în urmă (30.09.2013)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      tocmai
      Este un antrenor care pune baza pe aparare, din momentul in care isi alege lotul, face scouting pe adversari, la antrenamente, in timpul meciului, dupa meci, etc. Tu ce concluzie ai trage? Eu una singura: nu s-a ocupat de echipa. Nu ii neaga nimeni calitatile, nu ii contesta nimeni performantele.
      Doar ca nu m-i se pare normal sa caute vinovati in alta parte.

      cu 10 ani în urmă (30.09.2013)
    Raspunde
  • KK Partizan Belgrad Bogdan Isailă :

    bbfreak
    Mă scuzi că intervin, dar mie nu mi se pare deloc că domnul Țenter caută vinovați. Vorbește la persoana I plural, făcând referire la toată echipa, inclusiv la dânsul, cel care o antrenează.

    cu 10 ani în urmă (01.10.2013)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      nici o suparare
      Chiar ma bucur ca intervi, insa exprimarea la persoana intaia plural, inseamna ptr mine ca la acel moment nu a dorit sa arate clar cu degetul catre cineva, insa in final este clar pe cine crede vinovat: "luand puncte cu nemiluita si sa nu ai nici o reactie". E cert ca nu se refera la el sau la Mitza popa.
      Nu ma imtelegeti gresit, il respect pe domnul Tenter, sunt bucuros ca este antrenorul lui GMM, insa cand crezi ca cineva greseste, eu cred ca este firec sa si spun acest lucru.
      Parerea mea este ca si-a neglojat echipa, si ca aceasta contraperformanta i se datoreaza. Poate sa inhamat la mai ult decat poate duce, luand si nationala. Gandestete ca nici el, nu a avut aproape deloc pauza.
      Per ansamblu, nu pot sa ma bucur de infrangere insa, incerc sa vad partea plina a paharului: anul trecut cu echipa mai buna, si buget mai mare si de abia a reusit sa faca fata pe trei fronturi. Acum ca mai ramas doar LNBM si EuroChallenge, poate se sa concentreze pe cele doua competitii. In 3 ar fi fost extrem de greu cu un cu bugetul de acest an si cu acet lot (valoric si numeric)

      cu 10 ani în urmă (01.10.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    nelămurire
    După mine dacă o echipă ia puncte cu nemiluita, este normal să piardă. Nu ar fi posibil dacă ar marca cu nemiluita :).

    cu 10 ani în urmă (05.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!