Stiri Cupa României Masculin

Marcel Ţenter: “Piteştiul este o echipă imprevizibilă”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.12.2012

Într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, BCM U Piteşti a trecut de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 74-68.

Iată ce a declarat tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş, Marcel Ţenter, la finalul acestei partide:

"În sfertul al treilea am avut o cădere care adus practic la pierderea acestui joc. Am pierdut la 13 puncte pe fondul apărării mai slabe pe care am practicat-o şi în condiţiile în care procentajele noastre la aruncările de la distanţă sunt în continuare sub 20%, sigur că este foarte greu să câştigi în deplasare. În cele din urmă sunt 6 puncte, nu este o poziţie foarte dificilă. Este foarte important că Piteştiul a câştigat acest meci pentru moralul lor, însă din punctul meu de vedere calificarea se joacă la Mediaş. Sperăm ca pe teren propriu să ne adjudecăm această calificare, care pentru noi este importantă.

Eu cred că ambele echipe au şanse egale. Piteştiul este o echipă imprevizibilă, poate să joace extraordinar sau poate să nu joace la fel de bine. Nu ştiu cine va merge mai departe, eu cred că forma din momentul jocului va fi decisivă. Până atunci eu sper să ne mai completăm lotul cu un jucător, dacă nu 2, şi în aceste condiţii rotaţia noastră va fi puţin mai mare, deci prospeţimea jucătorilor pe parcursul jocului va fi mai bună.

Chiar dacă avem jucători accidentaţi, avem jucători valoroşi şi în aceste condiţii. Puteam câştiga şi în aceste condiţii. Cred că am pierdut pe fondul greşelilor noastre, nu pe faptul că avem jucători accidentaţi. Orice jucător ce ne va ajuta de acum înainte va fi un plus pentru noi şi va fi mai bine.

Lupta pentru campionat este una acerbă. EuroChallenge-ul a schimbat totul. Când patru echipe joacă în EuroChallenge, sunt decimate de accidentări. Sunt foarte norocoase echipele care au scăpat de accidentări, noi nu am scăpat de accidentări, nici Piteştiul nu e lipsită de accidentări. Acest lucru s-a văzut pe parcursul nostru, din punct de vedere al accidentărilotâr dar şi al oboselii. "

Returul va avea loc pe 5 ianuarie la Mediaş.

3 comentarii la aceasta stire:
  • profesor :

    Delirant
    Oare cum poate veni cu astfel de scuze?Penibil!Atatia bani investiti ,pentru ce?De ce sa se cheltuiasca atatia bani publici? Jalnic in campionat (cea mai proasta prestatie a echipei in ultimii ani,mai slab decat Teleaba),modest intr-o competitie europeana modesta,iar in cupa cu siguranta rateaza calificarea.Demisia este singura solutie.

    cu 11 ani în urmă (30.12.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @profesor
    Dar ce mandri ati fost cand l-ati luat de la Cluj..... Voi nu intelegeti o treaba, in campionat jucatorii joaca cum sunt platiti, in EurroChalenge joaca bine nu ca ii fantastic Marcel ci pentru prestigiu, pentru CV si posibilitatile de transfer pe mai multi bani! Tipic jucatorului care joaca in campionatul intern, mercenar, prost platit, platit din an in pasti si cu un salar de mizerie.... Puteti aduce antrenor si pe tata antrenorilor ca jucatorii tot in competitiile externe vor juca bine, acolo sunt vazuti acolo joaca in rest..... Marcel este un antrenor bun cu accese de mediocritate criunta dar din pacate singur nu poate sa joace impotriva salariilor! Ban public..... numai la Cluj sportul nu poate fi finantat de la buget ca in rest....

    cu 11 ani în urmă (30.12.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    fan Tenter
    Nu am vazut nici un meci fara sa regret ca a plecat de la U!Are dreptate - hell - dar, trebuie sa fii realist ca sa accepti acest adevar! Banul public nu mai are rost in sport! Cu totii stim ce inseamna asta la noi!Accidentarile nu pot fii controlate, acelasi lucru a patit si Clujul,si aceasta formatie complet noua si inconsecventa se datoreaza tot sezonului trecut! Din pacate! Cu Marcel la carma mai puteam spera ceva, dar asa, va mai trece multa apa pe Somes pana la alta baie!

    cu 11 ani în urmă (30.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!