Stiri Cupa României Masculin

Marcu Badiu a suferit o accidentare în partida cu CSA Steaua

Marcu Badiu a suferit o accidentare în partida cu CSA Steaua

Marcu Badiu a suferit o accidentare în înfrângerea cu CSA Steaua București.

Tânărul jucător al celor de la CS Dinamo Știința a părăsit terenul din cauza unei entorse, de asemenea acesta a stat cu gheată pe genunchiul piciorului drept la care a acuzat o lovitură. Clubul din Ștefan cel Mare l-a programat la RMN în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, pentru a știi cu siguranță că șocul nu a produs repercusiuni mai grave. 

Fundașul a părăsit terenul, accidentat, după aproape 20 de minute de joc, timp în care a a adunat un indice de 12 la eficiență, datorat celor 9 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Jucătorul în vârstă de 19 ani traversează un sezon foarte bun și are un rol important la echipa de club, cu o medii de 8 puncte, 1,5 recuperări, 2,1 pase decisive pentru 6,8 la eficiență. Prestațiile acestuia au atras atenția antrenorului său, Tudor Costescu, care l-a convocat la echipa națională în vedere întâlnirii cu Spania, rămâne de văzut dacă acesta va reuși să se recupereze la timp pentru a dat curs convocării. 

*foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!