Stiri Cupa României Masculin

Marcu Badiu ajunge și el la CSO Voluntari

Marcu Badiu ajunge și el la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat transferul lui Marcu Badiu, unul dintre cei mai în formă jucători români U23 în sezonul recent încheiat. Badiu este al doilea transfer anunțat de ilfoveni, după aducerea lui Vlad Moldoveanu și mutările făcute în staff-ul managerial (Ionuț Georgescu) și cel tehnic (Sasha Ocokoljic).

Marcu Badiu a semnat cu echipa ilfoveană un contract valabil pe două sezoane.

Sezonul lui Marcu Badiu a fost întrerupt la începutul lunii ianuarie, după ce a suferit o ruptură de ligamente într-un meci cu Steaua. Marcu a ajuns în România la începutul sezonului 2018/2019 și a jucat doar în culorile celor de la Dinamo Știința.

În sezonul întrerupt de pandemia de covid-19, Marcu a avut medii de 8 puncte, 2,1 pase decisive, 1,5 recuperări şi un indice al eficienţei de +6,8 în 13 meciuri. Prestaţiile acestuia l-au adus şi în lotul lărgit al naţionalei de seniori a României.

Badiu e născut pe 24 noiembrie 2000 și a arătat o maturitate deosebită în joc, în ciuda vârstei fragede. Semne de întrebare sunt însă cu privire la accidentarea suferită pe 12 ianuarie și în urma căreia tânărul sportiv român a fost nevoit să fie operat. Cu toate acestea, din informațiile site-ului nostru, operația a descurs în regulă și Marcu Badiu este 100% refăcut și apt de joc.

„Sunt fericit că fac parte din această organizație, din acest proiect. Este un nou capitol al carierei mele în România și sunt foarte entuziasmat. Cred că vom realiza lucruri importante împreună și de-abia aștept să revin pe terenul de baschet!”, a declarat Badiu pentru pagina de Facebook a CSO Voluntari.

 

Tânăr și ambițios! Marcu Badiu se alătură echipei noastre! A doua noutate din lotul CSO Voluntari pentru sezonul...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Wednesday, July 8, 2020

*foto: sportpictures.eu

7 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Badiu
    Era din ciclul ghici ciupercă unde va juca Badiu.
    Bun transfer, după Tohatan și Diculescu probabil cel mai bun U23. Depinde și cum s-a refăcut după accidentare.
    Voluntariului și-a rezolvat pozițiile romanilor, acum sa ne pregătim plombele sa nu ne sara la anunțurile străinilor.

    cu 3 ani în urmă (08.07.2020) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    badiu
    sper sa se refaca repede si sa fie sanatos in continuare.
    ma bucur pentru el ca a taiat cordonul ombilical ce-l lega de Costescu, dar cumva sunt ingrijorat sa nu se alature echipei Kuti - Rolli... om trai si om vedea.

    cu 3 ani în urmă (08.07.2020) Raspunde
  • Utilizator 1 :

    Urmează
    Urmează Isaiah Philmore !

    cu 3 ani în urmă (08.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      haha
      buna asta...

      cu 3 ani în urmă (08.07.2020)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Nu ar fi exclus sa vedem la Voluntari fosti jucatori de la CSU. Sa nu uitam ca Falker a ajuns la noi odata cu Ionut, iar bani de el sau Philmore nu cred ca se pune problema sa avem.
      Personal cred ca la cum decurg lucrurile momentan, primele 3 locuri par a fi: Cluj, Oradea, Voluntari, in ordinea asta. E drept ca Oradea poate echilibra lupta daca ramane Richard, dar daca Petrica obtine si el pasaport romanesc, nu cred ca ii mai poate opri cineva. Si pana la urma pe buna dreptate, la Cluj este un proiect excelent, pornit de cativa ani de zile de la juniori, au infrastructura si un sponsor puternic.

      cu 3 ani în urmă (08.07.2020)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      despre Richad, in presa locala...
      ...Kris Richard, internaționalul americano-român care a contribuit copios la câștigarea titlurilor naționale din anii 2018 și 2019, și-a exprimat dorința de a juca într-un campionat mai puternic. Cu toate acestea, conducerea „leilor roșii” nu exclude posibilitatea ca acesta să rămână, până la urmă, la Oradea. „Kris și-a făcut datoria față de echipa noastră și nu putem să ne opunem dorinței sale de face un pas înainte, de a pleca la o echipă mai bună, într-un campionat din Occident. Bineînțeles că noi am dori să-l păstrăm și am încercat să negociem cu el. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. I-am făcut o ofertă și așteptăm un răspuns. Ne-a promis că dacă nu va avea o ofertă convenabilă, va continua cu echipa noastră”, ne-a declarat președintele CSM Oradea, Șerban Sere.

      cu 3 ani în urmă (08.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @mikki
      Si eu cred ca pana la urma va ramane la Oradea, cu alte echipe din LNB cred ca nu se mai pune problema, iar afarii va fi greu, pretentiile sale sunt mari , nu nejustificate, dar mari...

      cu 3 ani în urmă (08.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!