Stiri Cupa României Masculin

Marcu Badiu este liber de contract după doi ani petrecuți la Dinamo Bucuresti

Marcu Badiu este liber de contract după doi ani petrecuți la Dinamo Bucuresti

Marcu Badiu este apt de joc pentru sezonul viitor, după accidentarea suferită în ianuarie, într-o partidă cu CSA Steaua din Liga Națională de Baschet Masculin. Tânărul jucător român, care a evoluat în ultimele două sezoane pentru Dinamo Ştiinţa Bucureşti, va fi liber de contract în această vară.

Informaţia cu privire la situaţia contractuală a lui Badiu ne-a fost oferită de Octagon România, agenţia cu care a semnat recent Marcu Badiu şi care îi mai reprezintă în România, printre alţii, pe Nandor Kuti, Randal Falker sau Darko Planinic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Octagon Romania (@octagonromania) on

Badiu s-a accidentat în meciul jucat contra CSA Steaua din 12 ianuarie. El a suferit atunci o ruptură de ligamente, de care s-a operat în luna februarie. Marcu a profitat de această perioadă de inactivitate recuperându-se și urmând să revină pe teren în luna august.

Născut pe 24 noiembrie 2000, Marcu Badiu a traversat un sezon foarte bun, cu medii de 8 puncte, 2,1 pase decisive, 1,5 recuperări şi un indice al eficienţei de +6,8 în 13 meciuri. Prestaţiile acestuia l-au adus şi în lotul lărgit al naţionalei de seniori a României.

*foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

4 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Badiu
    Un băiat talentat, cu potențial. Dacă și-a revenit total după accidentare, as zice ca ar avea loc la orice echipa din campiona

    cu 3 ani în urmă (24.06.2020) Raspunde
  • mureanu_adrian :

    Vot concurs
    Moldovan Alexandru

    cu 3 ani în urmă (25.06.2020) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Kuti,
    il vrei la Cluj? :))

    cu 3 ani în urmă (25.06.2020)
    • uplifter:

      Re
      Da, la ce variante am pt postul lui, dacă nu îl pot aduce pe Tohatan, m-aș mulțumi cu Badiu. Tu nu?

      cu 3 ani în urmă (26.06.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!