Stiri Cupa României Masculin

Marcu Badiu, MVP-ul finalei Cupei României dintre Oradea și Voluntari

Marcu Badiu, MVP-ul finalei Cupei României dintre Oradea și Voluntari

CSO Voluntari a devenit câștigătoarea Cupei României, ediția 2020-2021, după ce câștigat finala din BTarena cu CSM CSU Oradea, scor 72-65. Fundașul echipei ilfovene, Marcu Badiu, a fost desemnat MVP-ul partidei din această seară.

El a înscris primul coș al echipei sale și a dat semnalul revenirii după ce Voluntariul a fost condusă cu 18-0. Badiu a evoluat 35 de minute și 35 de secunde în această confruntare, cele mai multe de la învingători. În această perioadă, Marcu a reușit să înscrie 20 de puncte, fiind cel mai bun marcator al ilfovenilor. Tânărul baschetbalist român a reușit un procentaj de 50% la aruncările de afară (4/8) și tot de 50% de la 2 puncte (3/6). De asemenea, el a marcat ambele aruncări libere primite.

Jucătorul de 20 de ani a adăugat la această performanță 2 pase decisive și 2 recuperări (una ofensivă) pentru un indice al eficienței de 16 unități.

Turneul Final Eight de la Cluj-Napoca a dat șansa mai multor jucători români să-și demonstreze valoarea. Rămâne de văzut dacă vor impresiona și în Liga Națională și dacă vor primi destule minute pentru a face acest lucru.

*Foto: Manases Sandor

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Diferenta
    Aici cred ca s-a facut diferenta, din nou, la U23. Lipsa de seriozitate cu privire la acest capitol devenit esential ne va costa mult si in acest sezon. Sper sa dea cineva prin piata jucatorilor romani tineri si sa nu ne bazam ca Marinau si Enzo vor deveni talente peste noapte. Ne-am facut asteptari gresite cu privire la tinerii nostri care, uite, reusesc performante exceptionale in multe randuri.

    cu 3 ani în urmă (10.03.2021)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      aici ai perfectă dreptate..
      din păcate cu tot dragul pentru Marinău, care e tanăr şi talentat desigur, dar acest turneu cu miză a fost o palărie prea mare, nereuşind dacă bine imi amintesc nici un punct din cateva aruncări, nici macar de la libere..

      cu 3 ani în urmă (10.03.2021)
    Raspunde
  • Venus :

    Felicitari
    Felicitari Marcu Badiu, Felicitari Diculescu, Felicitari Maciuca, Felicitari Grasu, Felicitari Gavriloaia si tuturor jucatorilor Romani care au ridicat nivelul Final8 Cupa Romaniei.
    Probabil Dl. Ocokoljic a primit un raspuns!
    Fiind unul dintre cei mai inversunati contestatari ai regulii U23 spunea dupa un meci pierdut de Steaua chiar cu Oradea: "Tot ce pot să spun este că sper să fiu contrazis și în timp să avem jucători români buni,.."
    Ieri l-a salvat tocmai regula U23.

    cu 3 ani în urmă (10.03.2021) Raspunde
  • Ciucâ :

    Venus
    Ai perfectâ dreptate.Cred câ ia râmas ın gât premiul luat de Badiu. Sâ i pupe mâna lui Costescu câ la reıncârcat, sper sâ nu ıl uite din nou pe bancâ.

    cu 3 ani în urmă (11.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!