Stiri Cupa României Masculin

Marcu Badiu, MVP-ul finalei Cupei României pentru al doilea an la rând

Marcu Badiu, MVP-ul finalei Cupei României pentru al doilea an la rând

CSO Voluntari și-a apărat trofeul Cupei României și a triumfat pentru al 2-lea sezon la rând, după ce a învins în finală pe SCM U Craiova cu scorul de 89-75.

Marcu Badiu a fost desemnat pentru al 2-lea sezon la MVP-ul finalei Cupei României. În meciul de astăzi, 17 februarie, tânărul jucător român a fost cel mai bun marcator de pe teren cu 19 puncte, plus 2 recuperări și o pasă decisivă. Marcu a marcat 3/3 de la 2 puncte, 4/7 de la 3 puncte și 1/3 de la linia de libere. În doar 18 minute și jumătate petrecute pe parchet, Badiu a strâns un indice al eficienței de 16 unități.

La finalul partidei, internaționalul român s-a declarat extrem de bucuros pentru câștigarea celui de al 2-lea trofeu consecutiv în Cupa României:

„Nu pot să explic cum mă simt dar sunt foarte bucuros pentru echipă. Am muncit foarte mult. Toți se gândeau că vom pierde meciul, că venim după un meci Clujul și suntem foarte obosiți, dar am câștigat și sunt foarte bucuros.”

Întrebat daca Voluntari a devenit o expertă a cupei, Marcu a explicat:

„Poate ne ajută și regula puțin. Ne plac meciurile grele și suntem pregătiți pentru astfel de provocări.”

Marcu Badiu a declarat că nu se aștepta să fie desemnat pentru al 2-lea sezon consecutiv MVP al finalei, dar era pregătit să-și ajute echipa:

„Nu mă gândeam să fiu pentru al 2-lea an la rând omul finalei, dar am fost pregătit, am vrut să ajut echipa și asta a fost.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!