Stiri Cupa României Masculin

Marcus Melvin: “A fost un meci foarte bun reușit de noi”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.02.2013

Marcus Melvin

Într-un meci contând pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet masculin, CSȘ Giurgiu a învins pe teren propriu pe Energia Rovinari cu scorul de 104-99, la capătul unei partide care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-și desemna câștigătoarea. Unul dintre cei mai importanți jucători ai dunărenilor din partida disputată la Sala Sporturilor “Chauncey Hardy” a fost Marcus Melvin, americanul totalizând 24 de puncte și 2 recuperări.

Într-o declarație acordată site-ului nostru, extrema celor de la CSȘ Giurgiu a explicat succesul dunărenilor în fața celor de la Energia Rovinari:

Cred că a fost un joc foarte bun reușit de noi împotriva unei echipe bune. Diferența a fost făcută de jocul nostru. Chiar dacă am mai greșit, am continuat să jucăm și la final am învins În ceea ce măprivește pe mine, eu sunt un jucător veteran. Am jucat și în alte campionate din Europa, în jocuri cu presiune mare. Colegii mei și antrenorul au crezut în mine și iată că am ajuns aici. Vreau să mulțumesc publicului giurgiuvean pentru susținere! În următoarele meciuri sper să jucăm la fel de bine, să executăm ce trebuie și va fi bine.

CSȘ Giurgiu se află pe poziția a 12-a a clasamentului cu 30 de puncte acumulate, având un bilanț de 8 victorii și 14 înfrângeri.

foto: Arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!