Stiri Cupa României Masculin

Marcus Melvin: “Sper să câştigăm”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.01.2013

CSŞ Giurgiu va întâlni în deplasare SCM Craiova, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Giurgiuvenii vin după o victorie obţinută pe teren propriu în compania celor de la BC Timba Timişoara cu scorul de 72-64. În urma succesului din etapa anterioară, echipa antrenată de Chris Terrell se menţine pe poziţia a 12-a a clasamentului cu 23 de puncte acumulate.

Total Baschet a luat legătura cu Marcus Melvin, jucătorul celor de la CSŞ Giurgiu. Iată ce a declarat acesta:

Ultimul meci contra celor de la Timba a fost bun. Am jucat din greu. Am luptat împreună ca o echipă. Am obţinut o victorie împotriva unei echipe bune. Diferenţa a făcut-o jocul de echipă. Am comunicat tot meciul şi am jucat împreună.

De la următorul meci contra Craiovei mă aştept la o prestaţie bună din partea noastră. Sper să jucăm împreună şi să câştigăm.

Întâlnirea dintre SCM Craiova şi CSŞ Giurgiu va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!