Stiri Cupa României Masculin

Marius Bulancea: „Chiar dacă nu plecăm ca favoriți, ne vom juca șansa până la capăt”

Marius Bulancea: „Chiar dacă nu plecăm ca favoriți, ne vom juca șansa până la capăt”

Rapid București primește vizita lui CSU Sibiu în cadrul primului meci programat sâmbătă, 11 decembrie, în Liga Națională de Baschet Masculin.

Înaintea partidei cu Sibiul, antrenorul Rapidului a declarat pentru pagina de Facebook a clubului ce duel anticipează cu galben-albaștrii:

„Urmează duelul cu Sibiul, o partidă aparent echilibrată din prisma locurilor ocupate în clasament, însă întâlnim un adversar puternic, de tradiție al baschetului românesc, care s-a aflat ani la rând în top. Reputația și numele clubului pe care îl reprezentăm ne obligă să dăm totul pe teren, mai ales că vom reveni acasă, în Giulești, cu suporterii alături de noi. Chiar dacă nu plecăm ca favoriți, ne vom juca șansa până la capăt și cred că partida va fi deschisa oricărui rezultat.”, a spus Marius Bulancea.

Tehnicianul a scos în evidență și experiența ultimelor două partide pentru formația sa, cu CSM Oradea și U-BT Cluj:

Experiența meciurilor cu Oradea și Cluj a fost una intensă, pe de-o parte logistic, pe de alta parte sportiv. Am întâlnit două echipe care fac performanță în cupele europene și sunt cu totul la un alt nivel. A fost o ocazie foarte bună pentru noi să învățăm de la cei mai buni și să ne dorim mai mult.”

Rapid și CSU Sibiu se înfruntă sâmbătă (11.12) de la ora 14.15, meciul ce contează pentru etapa a 11-a urmând să fie transmis pe DigiSport 3, LookSport 3 și YouTube FRB TV.

 

*foto: Facebook Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!