Stiri Cupa României Masculin

Mark Ogden: „Nu am ieșit cu energia potrivită în aceste două meciuri”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
22.05.2023

Mark Ogden: „Nu am ieșit cu energia potrivită în aceste două meciuri”

CSM Oradea a cedat și în meciul al patrulea al finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin. Leii Roșii au pierdut cu 86-80 în BTarena și se întorc pe teren propriu cu scorul de 2-2, după ce au avut un avans de două victorii.

Mark Ogden a vorbit despre partida de luni seara, menționând aspectele la care echipa sa nu a excelat și diferențele care au condus către victoria clujenilor.

„Nu am ieșit cu energia potrivită în aceste două meciuri. Clujul a venit cu multă energie, intensitate, în special în fața propriilor suporteri. Nu am jucat cum am făcut-o în primele două meciuri și asta se vede în faptul că au câștigat cele două meciuri și au egalat. Diferența astăzi a fost făcută de faptul că nu am intrat în meci la fel de energici ca de obicei. Am arătat de ce suntem capabili în sfertul al treilea. Dacă am fi făcut asta din primul sfert, ar fi fost cu totul alt meci. Tot ce putem face acum este să adjustăm planul de joc, să ne uităm la film și să ne pregătim pentru ce urmează. Este o serie lungă. Suntem două echipe foarte calitative, de nivel european. Știam că orice se poate întâmpla. Vrem să câștigăm următoarele două meciuri. Vom vedea ce ne așteaptă.”

De asemenea, pivotul american a vorbit și despre încrederea pe care i-o oferă prestația echipei sale din sfertul al treilea, alimentată de revenirile de senzație din Euroligă. Nu în ultimul rând, el a vorbit și despre avantajul terenului propriu de care bihorenii vor beneficia în meciul cinci,

„Înseamnă totul. Am urmărit foarte mult play-off-ul Euroligii, așa că mi s-a arătat că orice este posibil. Real Madrid și Partizan în sferturi, Monaco și Olympiakos în semifinale. Meciurile sunt lungi, seria e lungă, trebuie să ne arătăm pasiunea. Îi iubesc pe fanii noștri. Fiecare jucător este dornic să joace în fața suporterilor săi, în special în play-off. Mie îmi place să joc și în deplasare, fiindcă acolo se vede calibrul jucătorilor, dar sunt pregătit să ne întoarcem la Oradea și să câștigăm meciul al cincilea.”

Meciul cinci al finalei Ligii Naționale este programat joi, 25 mai, de la ora 18:30 și poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 3.

*foto: Facebook/CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Un aruncator
    exceptional de libere si foarte bun de semidistanta.
    O sala ostila de 9000+ spectatori nu a reusit sa il impiedice sa isi realizeze procentajul lui "normal".

    Eu mi l-as dori la Cluj ca jucator de pozitia 4. La fel ca si pe Tarolis de altfel a carui plecare am spus atunci si o voi spune si in continuare ca o regret.

    cu 11 luni în urmă (23.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!