Stiri Cupa României Masculin

Marquis Addison va juca în liga secundă franceză

Marquis Addison va juca în liga secundă franceză

Clubul de liga a doua franceză Saint Chamond a anunțat un nume nou în lot, fiind vorba despre un baschetbalist trecut în sezonul precedent prin LNBM. Marquis Addison va juca în Pro B, Saint Chamond fiind nevoită să facă acest transfer după o problemă medicală apărută la Ilari Seppala, fost jucător la FC Argeș.

Seppala s-a accidentat la Campionatul Mondial din Japonia, Filipine și Indonezia după cum arată Saint Chamond într-un comunicat oficial pe site-ul clubului. Finlandezul a devenit astfel indisponibil pentru trei luni, motiv pentru care formația din Pro B a decis să aducă un alt baschetbalist în locul său.

Marquis Addison, fost jucător în România la CSU Sibiu și Dinamo București, va juca în liga secundă franceză. Americanul a petrecut sezonul anterior la Dinamo și a prins 23 de meciuri în campionat pentru alb-roșii. În acel interval, el a adunat 8.5 puncte, 2.9 recuperări, 2.1 pase decisive și 1.2 intercepții în medie, cu 46% la două puncte și 33% din spatele arcului de cerc.

Saint Chamond nu a început încă sezonul în Pro B, runda inaugurală din al doilea eșalon al baschetului francez fiind programată în perioada 13-15 octombrie. Debutul acestora îl va reprezenta o deplasare în fieful lui Evreux, pe 13 octombrie.

Până atunci, noul club al lui Addison va juca în această seară, 19 septembrie, în Cupa Franței, unde primește vizita lui Avignon Le Pontet de la ora 21.30.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!