Stiri Cupa României Masculin

Marquis Wright: „Am fost mult mai concentrați pe defensivă”

Marquis Wright: „Am fost mult mai concentrați pe defensivă”

U BT Cluj-Napoca a făcut un pas mare spre finală, după ce a câștigat și meciul 2 al seriei cu CSO Voluntari, scor 89-67. Marquis Wright a vorbit despre diferențele făcute de echipa lui față de primul joc, câștigat la doar două posesii:

„Cred că am fost mulți mai concentrați pe defensivă, ceea ce a condusă și la o ofensivă bună. A fost o starea mentală cu care am abordat meciul și am fost mai fizici astăzi. Asta am îmbunătățit.”

Fundașul lui U BT a vorbit și despre jocul colectiv al echipei sale:

„Este uimitor cum am plimbat mingea. Am jucat împreună, ca o echipă pentru 40 minute și acesta este modul în care trebuie să evoluăm pentru restul sezonului. ”

Marquis Wright a vorbit și despre abordarea pe care clujenii trebuie să o aibă în acest final de sezon:

„Trebuie să mergem cu aceeași gândire. Să fim concentrați la joc și să jucăm ca o echipă în defensivă în special.

Aceasta este o victorie mare. Am câștigat al doilea meci pe teren propriu trebuie să mergem acolo și că închidem seria. Este greu din punct de vedere mental, este un sezon lung dar aceasta este momentul în care să ne concentrăm la maxim și să fim concentrați.”

foto: U-BT Cluj-Napoca (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!