Stiri Cupa României Masculin

Martinic din nou irezistibil în fața Stelei. Aport important de pe bancă pentru Pustahvar

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.05.2016

BC Mureș Târgu Mureș își continuă parcursul perfect din play-off și a ajuns la a 5-a victorie consecutivă în faza eliminatorie a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2015/2016. Echipa lui Szaszgaspar Barnabasare 2-0 la general în fața Stelei CSM EximBank, după ce a câștigat și meciul 2 din Polivalenta bucureșteană cu scorul de 78-66.

Goran Martinic a fost cel mai bun jucător al acestei confruntări cu 26 de puncte, 9 pase decisive, 5 intercepții, o recuperare și o minge pierdută în 38 de minute petrecute pe parchet. Conducătorul de joc a fost aproape de perfecțiune în ceea ce privește aruncările, terminând cu 4/4 de la 2 puncte, 3/4 de la 3 puncte și 9/9 de la linia de libere. După această performanță, Goran Martinic a înregistrat un indice al eficienței de 39 de unități.

Un alt factor important în victoria lui BC Mureș a fost Aliaksandr Pustahvar. Venit de pe bancă, jucătorul originar din Belarus a contabilizat 18 puncte, 8 recuperări și o minge pierdută. Cu 2/3 de la 2 puncte, 4/7 de la 3 puncte și 2/2 de la linia de fault, Pustahvar a înregistrat un index de 21 de unități la eficiență.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73 :

    Martinici
    =Super Jucator !

    cu 7 ani în urmă (07.05.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    MARTINIC
    The best player in Romania!

    cu 7 ani în urmă (07.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Vreau sa felicit Muresul pt prestațiile avute, si sa-i urez succes in.....finala!

    cu 7 ani în urmă (09.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!