Stiri Cupa României Masculin

Matei Dorneanu, al treilea jucător român care continuă la CS Rapid București

Matei Dorneanu, al treilea jucător român care continuă la CS Rapid București

În cursul acestei dimineți, CS Rapid București a anunțat numele celui de-al treilea jucător român care va continua sub comanda lui Tudor Costescu. Este vorba de Matei Dorneanu, baschetbalist care a debutat în Liga Națională de Baschet Masculin în alb și vișiniu.

Născut în 28 martie 2003, Dorneanu a făcut junioratul la ABC Laguna București și la CSU Știința București, formație alături de care a jucat și în Liga I, în perioada 2020-2022. Jucătorul de 1.97 metri a avut medii de 12.5 puncte, 3.5 recuperări și 1.1 pase decisive în al doilea eșalon al țării noastre, atrâgând atenția lui CS Rapid București.

Drept urmare, în 2022, Dorneanu a semnat cu gruparea feroviară și a debutat în LNBM, având medii de 3.3 puncte și 1.4 recuperări în mai puțin de 13 minute petrecute pe teren, în medie.

Sportivul în vârstă de 20 de ani este al treilea jucător care și-a prelungit contractul cu CS Rapid București, după Marcu Badiu și Tudor Gîrbea. Deocamdată, cei trei baschetbaliști reprezintă singurele știri oficiale pe care le avem cu privire la lotul lui Rapid pentru stagiunea 2023-2024.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!